| Автор |
Съобщение |
ocueed
|
 1-ви цикъл - парите нямат значение
Пуснах същата тема в друг известен сайт, но колкото повече толкова по-добре
Първо искам да поясня, че казвам че парите нямат значение, защото видях не малко теми, в които се искат евтини стероиди по една или друга причина..най-вече липса на пари от страна на тийнеджърите..
На 21 години съм, 170см, 60кг..както сами виждате ми трябват не малко кила..Як ектоморф съм, от най-яките Smiley Релеф имам доста добър..
Тренирал съм година преди 2 години...Почнах преди месец пак..
Искам да ми препоръчате цикъл, който ще е подходящ за мен.
Доста четох за натрупването на вода и след това спадането..Не ми е целта да кача 10 кила, и после да останат 2-3..някакъв вариант за втвърдяване след цикъла?
Има една пословица, че за доброто и качественото, парите нямат значение..
Видях препарати за по 20лв., но и за по над 300лв..неслучайно сигурно са над 300лв...
Също така, протектори повреме на цикъла, след цикъла...
Благодаря Ви за помощта
|
| Пет Май 16, 2008 12:41 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
потренираи още някоя година и тогас ся може нещо про хормонолна да вземеш щом имаш пари яж качествена храна и качествени добавки
|
| Пет Май 16, 2008 7:51 am |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
aGGeSSive` написа:потренираи още някоя година и тогас ся може нещо про хормонолна да вземеш щом имаш пари яж качествена храна и качествени добавки
плюс това има и друг проблем със стероидите има много ментета
|
| Пет Май 16, 2008 8:18 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Препарати за над 300 лева бройката няма в БГ! Соматотропина е най - скъпото удоволствие в момента но и то не струва толкова на 10 единици(щото масово продават китайски който е боклук според мен). Започни с добавки. Година и 1 месец е стаж, на който не трябва да се замисляш за зоб. Пробвай щом имаш парички има скъпи и доста мощтни формули за покачване на мускулна маса като хранителни добавки. Про хормоните също не ти ги препоръчвам но ти си знаеш.
_________________ Something for your mind, your body and your soul....
|
| Пет Май 16, 2008 8:19 am |
|
 |
ocueed
|
max_paine, моля те дай примери за мощни хранителни добавки.
|
| Пет Май 16, 2008 9:23 am |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
ocueed написа:max_paine, моля те дай примери за мощни хранителни добавки.
UNIVERSAL NUTRITION - ANIMAL PAK
|
| Пет Май 16, 2008 11:35 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Ecdy-Steel е суплемент които по ефект на натрупване на мускулна маса може да се сравнява с най-мощните стероиди. В същото време той се характеризира с абсолютна безвредност. Това се дължи на това че веществата които обуславят засилването на анаболните процеси в организма на трениращия - Tribulus terrestris, Ecdysterone (20-hydroxyecdysone), HMB - отдавна се прилагат в спорта и са доказали своята ефективност и безвредност.
|
| Пет Май 16, 2008 1:02 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Цитат:Ecdy-Steel е суплемент които по ефект на натрупване на мускулна маса може да се сравнява с най-мощните стероиди. В същото време той се характеризира с абсолютна безвредност. Това се дължи на това че веществата които обуславят засилването на анаболните процеси в организма на трениращия - Tribulus terrestris, Ecdysterone (20-hydroxyecdysone), HMB - отдавна се прилагат в спорта и са доказали своята ефективност и безвредност.
Твърдо съм за този продукт! Пробвал съм го действа страхотно
_________________ Something for your mind, your body and your soul....
|
| Пет Май 16, 2008 1:10 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
max_paine написа:Цитат:Ecdy-Steel е суплемент които по ефект на натрупване на мускулна маса може да се сравнява с най-мощните стероиди. В същото време той се характеризира с абсолютна безвредност. Това се дължи на това че веществата които обуславят засилването на анаболните процеси в организма на трениращия - Tribulus terrestris, Ecdysterone (20-hydroxyecdysone), HMB - отдавна се прилагат в спорта и са доказали своята ефективност и безвредност.
потвърждавам !
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Пет Май 16, 2008 1:38 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
max_paine написа:Цитат:Ecdy-Steel е суплемент които по ефект на натрупване на мускулна маса може да се сравнява с най-мощните стероиди. В същото време той се характеризира с абсолютна безвредност. Това се дължи на това че веществата които обуславят засилването на анаболните процеси в организма на трениращия - Tribulus terrestris, Ecdysterone (20-hydroxyecdysone), HMB - отдавна се прилагат в спорта и са доказали своята ефективност и безвредност.
бацета страшно много благодаря веднага поръчвам
|
| Пет Май 16, 2008 1:59 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
Hristo Borisov написа:max_paine написа:Цитат:Ecdy-Steel е суплемент които по ефект на натрупване на мускулна маса може да се сравнява с най-мощните стероиди. В същото време той се характеризира с абсолютна безвредност. Това се дължи на това че веществата които обуславят засилването на анаболните процеси в организма на трениращия - Tribulus terrestris, Ecdysterone (20-hydroxyecdysone), HMB - отдавна се прилагат в спорта и са доказали своята ефективност и безвредност.
потвърждавам !
И аз го ползвах  и бях приятно изненадан както от него така и от продуктите на експлоуд като цяло  , значи и в бг може да има качество
|
| Пет Май 16, 2008 2:30 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
И аз съм го ползвал,но не съм много доволен и аз съм като тебе - як ектоморф само,че аз имам доста повече стаж и съм между 86-8 кг
|
| Пет Май 16, 2008 5:49 pm |
|
 |
ocueed
|
Мерси много на всички! Ще го пробвам това Ecdy-Steel
|
| Пет Май 16, 2008 9:14 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
1 съвет , щом имаш пари си земи повече опаковки и не гледай дозите на опаковката аз пих по 15 до 20 хапчета дори , много протеин , яко ядене , аз те съветвам първо да почетеш малко за хранителния режим и да си изготвиш такъв и слет това да пръскаш пари защотото иначе , ще са на халост
|
| Пет Май 16, 2008 10:01 pm |
|
 |
|
|