Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
1 въпрос за повторенията
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение 1 въпрос за повторенията 
Значи напоследак съм свикнал докат тренирам и си чата по скайпа и понякога почивката между пофторенията е 4 5 минути тва преебвали ми труда Razz

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
да уточня че не е 45 минути а 4 , 5 минути че как съм го написал Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Зависи
1 от кг-те
2 от самия теб
ако си с много килограми и правиш по-малко повторения може да си позволиш по-голяма почивка за възстановяване обаче ако си с малки така ще си спреш развитието, имам предвид няма да се изтощиш много както ако е малка почивката.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Според мене няма да има същият ефект ако почиваш 40-60 секунди.Когато почивката е малка мускула е загряти ,пълни се с йръв и още не е възстановен напълно.Когато ти му позволиш да се възстанови и съответно да изстине ефекта от напомпването е по-малък.Но ако правиш тренировка за сила с тежести,които можеш да направиш най-много 3 повторения тази почивка от 4-5 минути е нормална

Отговорете с цитат
Мнение  
praset написа:
да уточня че не е 45 минути а 4 , 5 минути че как съм го написал Very Happy

има бутон ЕДИТ няма нужда от друго мнение...

Отговорете с цитат
Мнение Re: 1 въпрос за повторенията 
praset написа:
Значи напоследак съм свикнал докат тренирам и си чата по скайпа и понякога почивката между пофторенията е 4 5 минути тва преебвали ми труда Razz

Има една статия, в която пише, че бодидилдерите, който искат да качат чиста мускулна маса и сила тренират с почивки от 30сек до 2 мин. Също така има вариант, който е изцяло за обем а не толкова за сила, при който почивките варират между 2мин и 10мин. Дори имаше пример с някакъв културист, който правел по 30мин почивка между всяка серия клекове с щанга Smile и естествено стоял по 8 часа в залата.....

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети