| Автор |
Съобщение |
chuchulin
Потребител
Местожителство: Добрич
|
 2 пъти
Грешно ли е..Да тренирам всяка мускулна група по 2 пъти седмично..Благодаря Ви
|
| Чет Окт 04, 2007 11:31 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Освен ако не си ветеран/професионалист ДА грешно е. Мускулът ти трябва да има време за да се възстанови, а ти не му даваш това време>следва застой и деградация на мускулите. Ако си трибоец може да се правят такива тренировки също обаче не съм запознат много с начина им на трениране.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Пет Окт 05, 2007 10:30 am |
|
 |
chuchulin
Потребител
|
Ами тоест...Да тренирам всяка мускулна група на всеки 5 дни..вместо така на всеки 7 ден..Взимам си добавки..Като, че ли ще мога да се възтановявам..
|
| Пет Окт 05, 2007 11:39 am |
|
 |
lunatika147
Потребител
|
Ами jkklouna е прав, но е хубаво да тренираш ръцете 2 пъти седмично до колкото знам или примерно, наскоро едно момче ми каза след като тренирам гърди да направя едно упражнение за трицепс, а за гръб едно упражнение за бицепс и мисля че е достатъчно.
|
| Пет Окт 05, 2007 9:04 pm |
|
 |
chuchulin
Потребител
|
Наистина тва е добра идейка..ама сега мисля да почвам 2 дни тренирам 1 почивам..и така трениворката за всяка мускулна група ще идва по скоро от колкото по сегашната ми...кадето се тренира..понеделник, вторник сряда почивам четвъртък и петък тренирам и събота и неделя почивка..Този начин на трениране не е за мен..няма го..растежа
|
| Пет Окт 05, 2007 10:50 pm |
|
 |
lunatika147
Потребител
|
Ами гледай да не се умориш психически че аз 1 месец тренирах 3 тренирам 1 почивам и се смачках, но щом взимаш добавки значи гледай да тренираш по често, но без да се получи психическа умора че е по гадно от претренирване.
|
| Съб Окт 06, 2007 2:00 am |
|
 |
chuchulin
Потребител
|
е разбира се..пък и нали тогава расте мускупа..когато почива..
|
| Съб Окт 06, 2007 8:15 am |
|
 |
|
|