| Автор |
Съобщение |
lubomir
|
 3 реда плочки
Имам въпрос относно корема.Тренирам горе долу от година и половина.След около 4 месеца в залата зеха да ми се виждат плочките но това което ме изненада (спрямо другите) е че ми се оформиха 2 реда плочки а не три както на 98 процента от хората(някои и по 4).До колкото аз си го обясняжам е въпрос на генетика .Та вапроса ми е мога ли да оформя 3 или просто генетично е невъзможно.
|
| Съб Юли 28, 2007 8:26 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Free runer
Местожителство: Някъде в напушена среда
|
До колкото прочетох във форума, трябва и диета за поваче коремни плочи. Не само коремни пр...
Според мен ще отимаш !
 url http://www.fitnes-bg.com/forum/Коремни-преси-t324.html
Последната промяна е направена от Free runer на Чет Авг 16, 2007 1:12 am; мнението е било променяно общо 1 път
_________________ http://tupaka.ipbfree.org
|
| Съб Юли 28, 2007 10:16 pm |
|
 |
lubomir
|
аз сам с бърз метаболизам и до сега без никжи диети сам ги направил двата реда а и това което забелязвам е че втория ред стига по пъпа следователно ако се появи трети трее да е под пъпа
разпитах и на други места някои ми казжат 4е е до генетика и нема да се появи трети а пак жий кво изказване намерих в един форум
Попринцип не съм чувал за три реда плочи аз знам упражнения за рогова броня на корема как да стане и
за 10-12 плочки (тайната е да разбиеш големите на малки парчета нещо като мозайка)
моля някои да коментира
|
| Нед Юли 29, 2007 8:21 am |
|
 |
Gaert
Тренер
Местожителство: Пловдив
|
хах извинявам се за отговора, но ми се струва абсурдно да имаш само 2 реда плочи и да го отдаваш на генетика. Както на всики ни е известно първите 2 реда се правят доста по-бързо и лесно. Проблемът идва с долните 2 поради простата причина, че там има мастни депа, които се премахват много много трудно. Според мен даже начините са само медикаменти или липосукция, но това си е лично мнение. Та поразпирай какво може да вземеш ако не те е страх от инжекци и си готов  .....и ако имаш желание разбира се
|
| Чет Авг 02, 2007 10:59 am |
|
 |
dadas
Потребител
Местожителство: обзор
|
съгласен сам с гаерт
_________________ Нестава само с ХИМИЯ иска се Ядене и Тренировки
|
| Вто Ное 06, 2007 12:18 am |
|
 |
DARGON
Потребител
|
имаш 2 реда.. защото просто там е по лесно .. горните 2 да се направят както каза Gaert@ тъй ,че най добре почни да работиш повече по долните 2 реда плочки
|
| Вто Ное 06, 2007 7:15 am |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Е то и аз имам плочки в горната часр на корема,но другите нещо ми се губят  .Продължавай да тренираш и ще ги направиш и другите плочки споко
|
| Вто Ное 06, 2007 9:25 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Вистрол+дека 6-8 седмици и след цикъла 1 месец с кленбутерол,с кардио 3-4 пъти в седмицата по 30 мин и при спазване на НВД и яко тренировки ще имаш и долните 2 реда
|
| Вто Ное 06, 2007 11:21 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
не мислия че е много хубаво че препоръчваш такива работи  има и други начини да се "покажат" плочките... не давай такива съвети моля те че направо се плаша... като имаше един Недик по СКАТ... сега нз дали го дават.. само за стероиди говори... нямало ефект от добавките нямало ефект от храната незнам си какво  все едно и също бил изхвърлил пари за 2 S-класи в тоалетната (благодарение на добавките) сигурно черния му дроб е в такова състояние че може би по добре да нямаше такъв
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Ное 06, 2007 11:27 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
|
| Сря Ное 07, 2007 6:35 pm |
|
 |