Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
3 реда плочки
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение 3 реда плочки 
Имам въпрос относно корема.Тренирам горе долу от година и половина.След около 4 месеца в залата зеха да ми се виждат плочките но това което ме изненада (спрямо другите) е че ми се оформиха 2 реда плочки а не три както на 98 процента от хората(някои и по 4).До колкото аз си го обясняжам е въпрос на генетика .Та вапроса ми е мога ли да оформя 3 или просто генетично е невъзможно.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
До колкото прочетох във форума, трябва и диета за поваче коремни плочи. Не само коремни пр... Wink
Според мен ще отимаш !

Arrow url http://www.fitnes-bg.com/forum/Коремни-преси-t324.html

Последната промяна е направена от Free runer на Чет Авг 16, 2007 1:12 am; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
аз сам с бърз метаболизам и до сега без никжи диети сам ги направил двата реда а и това което забелязвам е че втория ред стига по пъпа следователно ако се появи трети трее да е под пъпа
разпитах и на други места някои ми казжат 4е е до генетика и нема да се появи трети а пак жий кво изказване намерих в един форум

Попринцип не съм чувал за три реда плочи аз знам упражнения за рогова броня на корема как да стане и
за 10-12 плочки (тайната е да разбиеш големите на малки парчета нещо като мозайка)
моля някои да коментира Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
хах извинявам се за отговора, но ми се струва абсурдно да имаш само 2 реда плочи и да го отдаваш на генетика. Както на всики ни е известно първите 2 реда се правят доста по-бързо и лесно. Проблемът идва с долните 2 поради простата причина, че там има мастни депа, които се премахват много много трудно. Според мен даже начините са само медикаменти или липосукция, но това си е лично мнение. Та поразпирай какво може да вземеш ако не те е страх от инжекци и си готов Smile.....и ако имаш желание разбира се

Отговорете с цитат
Мнение  
съгласен сам с гаерт

Мнение  
имаш 2 реда.. защото просто там е по лесно .. горните 2 да се направят както каза Gaert@ тъй ,че най добре почни да работиш повече по долните 2 реда плочки Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Е то и аз имам плочки в горната часр на корема,но другите нещо ми се губят Very Happy .Продължавай да тренираш и ще ги направиш и другите плочки споко

Отговорете с цитат
Мнение  
Вистрол+дека 6-8 седмици и след цикъла 1 месец с кленбутерол,с кардио 3-4 пъти в седмицата по 30 мин и при спазване на НВД и яко тренировки ще имаш и долните 2 реда Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
не мислия че е много хубаво че препоръчваш такива работи Confused има и други начини да се "покажат" плочките... не давай такива съвети моля те че направо се плаша... като имаше един Недик по СКАТ... сега нз дали го дават.. само за стероиди говори... нямало ефект от добавките нямало ефект от храната незнам си какво Evil or Very Mad все едно и също бил изхвърлил пари за 2 S-класи в тоалетната (благодарение на добавките) сигурно черния му дроб е в такова състояние че може би по добре да нямаше такъв Smile

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
не мислия че е много хубаво че препоръчваш такива работи Confused има и други начини да се "покажат" плочките... не давай такива съвети моля те че направо се плаша... като имаше един Недик по СКАТ... сега нз дали го дават.. само за стероиди говори... нямало ефект от добавките нямало ефект от храната незнам си какво Evil or Very Mad все едно и също бил изхвърлил пари за 2 S-класи в тоалетната (благодарение на добавките) сигурно черния му дроб е в такова състояние че може би по добре да нямаше такъв Smile

Давам му пример Rolling Eyes Естествено че може и без тези медикаменти да му се покажат плочките ! С много усилия,правилно хранене и кардио !

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети