Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
40-дневна диета на bgtrener
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение 40-дневна диета на bgtrener 
Здравейте! Съвсем съм нова тук Very Happy
От вчера започнах тази диета - 40-дневната http://www.bgtrener.info/di/di/d005.htm
На 42 год. съм, имам доста за смъкване. Имам си крос-тренажор и голямо желание да отслабна и да се стегна.
Дайте ми съвет, да не взема наистина да кача от нея. Rolling Eyes
Днес ми е втория ден, спазвам я, но не стриктно /т.е. ям по-малко от това, което пише/
Сутринта не се справих с макароните, защото сутрин не закусвам, но се насилих да изям препечена филийка.
Какви са отзивите за този режим?
Пробвала съм какво ли не... успявала съм да смъкна 30 кг с голям глад, но вече съм на години и нямам сили за подобни подвизи отново. Преди 6 мес. отказах цигарите и прибавих няколко кг, с които се боря безуспешно...
Help!

Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Не оспорвам диетата, четох я с интерес и сигурно е правилна от научна гледна точка, но на мен това ми се вижда много ядене, Поне аз не мога да приложа тези закуски, може би защото години наред карам само на кафе до обяд и вече съм си изработила такива навици. После си мисля, че може да се яде без хляб, поне така правя особено през пролетта и лятото, дава резултати и се свиква. Иначе ми харесва диетата, че има много зеленчуци и плодове. Ами пробвай и напиши какъв е ефектът при теб.Нали знаеш, че всеки организъм реагира различно. Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря ти, Мария!
И при мен проблемът е, че не мога да закусвам... аз мога и да не обядвам, ама напоследък всички ми казват, че това ми е проблемът! Когато не закусвам, това води до забавяне на метаболизма и дори и насила трябвало да се хапва нещо.
То даже не е диета, то и в сайта го пише - режим на хранене, който може непрекъснато да се прилага. Затова се надявам, че дори и бавно - по 4-5 кг месечно - ще има трайно намаляване на теглото.
При мен проблемът не е как да смъкна 4-5 кг /въпреки, че вече съм изморена от това/ а как да не кача веднага след това 7 Sad
От 15-годишна го практикувам това нагоре - надолу, нагоре-надолу...
Искам нещо да променя, което да доведе до трайна промяна!!!
Затова и го почвам!
Ще пиша! Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
закуската изяж сам,обяда сподляй,а вечерята дай на врага-това е формулата и поне 3 пъти в седмицата спорт Laughing

Мнение  
Диетата като принцип ми се вижда доста добра, аз ще я прилагам лятната ваканция. Smile Убедих се, че без диета няма да мина, колкото и да тренирам. Дано не започна да качвам, ама то ще се чуе Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
бе хора пролет е сега е най-подходящия момент да изхвърляте всичко зимно та даже и сланинките... Embarassed

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Диетата е добра пробвал съм подобна има ефект но тя е по скоро за орелефяване отколкото да отслабнете , но ще има ефект гарантирам храната не е много даже на мен ми беше малко Smile 1 83 съм висок от 68 смъкнах на 65 за 1 седмица
но с много бягане и тренировки (тренирам лека атлетика)

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети