Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
5 килограма в период 2-3 месеца ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение 5 килограма в период 2-3 месеца ? 
Та така първо нека се представя на 18 години съм. Тежа 68 килограма,висок съм 176-178 абе там някъде Smile
Имам релефно тяло,особено краката,но смятам че ако кача още няколко килограма ще изглеждам още по-добре Very Happy Тренирам по-сериозно във фитнеса от 2 месеца и преди ходех,но колкото да отбия номера едва ли не Confused

Занимавам се с футболно съдийство и тичам 2,3 а понякога и 4 пъти в седмицата и то стабилни тренировки.

Взимам протеини Mega Mass 4000,аминокиселини и преди(след) тренировка-фитнес креатин.

Та питането ми е следното мога ли посредством някакъв хранителен режим ( парите не са проблем,само да не са някакви ултра екзотични манджи ) и взимането на добавки да кача 5 килограма ,мускулна маса за два - три месеца ?

То би трябвало да мога да кача,но тичането един вид ми е*ава качването на маса... Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
правилно мислиш,че като качиш ще изглеждаш по-добре(сега си в дамските килограми Wink )но и правилно си се сетил,4е с това търчане....но все пак,яж по-често(5-6 пъти) с повече въглехидрати(ориз,каетофи,макарони,хляб,овесени ядки)и млечни продукти и мляко!

Отговорете с цитат
Мнение  
5 килограма може да ги качиш и за 1 месец
стига да имаш добър хранителен режим
и що годе добри добавки

Мнение  
lemsa написа:
правилно мислиш,че като качиш ще изглеждаш по-добре(сега си в дамските килограми Wink )но и правилно си се сетил,4е с това търчане....но все пак,яж по-често(5-6 пъти) с повече въглехидрати(ориз,каетофи,макарони,хляб,овесени ядки)и млечни продукти и мляко!

Най-вече каетофиLaughing ... (бъзикам се колега Very Happy )

Браво на тебе, само така! Постоянство и точно правене на упражненията (абе всичко да е на 6), не да убиеш номера, а да постигнеш резултати. Айде успех от мене!

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси за окуражителните думи Smile
Но може ли да ми и препоръчате още някакви "фитнес" храни и добавки за по-бързо възстановяване след тренировка Smile Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Empire написа:
Мерси за окуражителните думи Smile
Но може ли да ми и препоръчате още някакви "фитнес" храни и добавки за по-бързо възстановяване след тренировка Smile Rolling Eyes

Като за начало някакви аминокисилини (въглехидрати и белтъци) за въстановяваме на мускула след тренировка.

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми взимам аминокиселини от много време - за тичането ги взимах,но ги взимам и сега за фитнеса Smile
Гайнер за маса блъскам по 2 пъти дневно - след тренировка и преди сън или пък преди и след тренировката Smile
Креатинец също взимам.

Отговорете с цитат
Мнение  
ми никъв не ти е проблема да качиш тези килограми особенно и с нещата които гълтъш.. аз за 5 месеца качих 12кг. без да пия обсолютно нищо...никакви добавки само храна.. обаче понеже не обръщах внимание на корема (смисъл не го тренирах) хванах малко мазнина около 2 пръста под пъпа... но за 12-те килограма смятам че това е нищо.. от 2 седмици почнах да тренирам и пресата и тея маснини след месец ще са само спомен надявам се Smile знам че нищо не помагам ама просто да те надъхам че не си си поставил няква извънземна цел...

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети