Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
56кг - 176см
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение 56кг - 176см 
Доста съм слаб - 16г - 56кг - 176см.Сега преди 2 месеца спрях фитнес за лятото,защото през горещото време едва ли ще успея да кача килограми.Преди това тренирах 5 месеца и до 3-4 месец нямаше голям резултат освен повече релеф,но на моето тегло защо ми е релеф.Последните месец и половина почнах да взимам Супер Мас Гейн на Нутрим преди и след тренировка.Също така увеличих яденията от 3 на 6 пъти на ден,както и количеството на храната.И имаше резултат.За месец и половина качих около 3кг.Но спрях фитнес и септември пак ще почвам,но искам да ми кажете освен гейнър какво друго да си взема.Мисля да е аминокиселина,но още незнам какво да е.Моля помагайте фитнес гуру-та Smile Благодаря предварително.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Взимаш си гейнер, креатин и глутамин и марш в залата..
И яж по много и на често- явно си с бърз метаболизъм..

Спрял бил фитнеса за лятото и то 2 месеца преди лятото... Evil or Very Mad

Според единия цвета на кожата правил добър играча, според другия от сезона зависело качването на маса- голям мързел ви гони, ей...

Ако тренираш 5 месеца и после 5 не тренираш, цял живот ще си на килограми за жена.. Evil or Very Mad

Мнение  
M@R#@ написа:
Взимаш си гейнер, креатин и глутамин и марш в залата..
И яж по много и на често- явно си с бърз метаболизъм..

Спрял бил фитнеса за лятото и то 2 месеца преди лятото... Evil or Very Mad

Според единия цвета на кожата правил добър играча, според другия от сезона зависело качването на маса- голям мързел ви гони, ей...

Ако тренираш 5 месеца и после 5 не тренираш, цял живот ще си на килограми за жена.. Evil or Very Mad

А така!!! Скарай им се!!! Laughing Laughing Laughing
Съгласен съм с теб въпреки всичко Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
speedy само да ти кажа лятото наистина не е подходящо за качване, но не спирай тренировките. Няма как да качваш докато не изградиш едно постоянство в тренировките, храненето и почивката. Между другото ако си инат може и да качиш лятото - аз до момента съм за месец и половина с 6 кг нагоре(въпреки че е лято). Малко по - неприятно е да се тъпчеш докато е много горещо, но с постоянство всичко се постига.

Отговорете с цитат
Мнение  
В момента тренирам с четирима души, които се готвят за състезание и качват... Idea
Състезанията почват в началото на Септември.. И всички, които евентуално ще се явят- всички сигурно още качват... Явно може.. Idea
При чистенето пък свалят по 10- 15 кг... Явно и това може...
И май не зависи от сезона, а.. Idea
"Хранене, тренировки и... инат"- казват те... И целогодишно само и единствено от това твърдят, че зависело... Idea

Неподходящ сезон за качване е единствено времето, когато си финансово обременен..

Мнение  
НЕ съм напълно съгласен. В общият случай, говорейки за серизни състезатели си напълно прав. С необходимите добавки нишо не може да те спре стига да имаш волята, но мисля че ще се съгласиш с мен, че ако не употребяваш абсоютно нищо и разчиташ само на хранене - няма как да качиш при тренировка при 40 градуса. В интерес на истината винаги съм тренирал независимо то сезона, но простите закони на придодата допринасят през зимата за качване на килограми, което неуспорим факт

Отговорете с цитат
Мнение  
Говорим за тренировка в зала- повечето зали са климатизирани...
Когато е топло се повишава метаболизма, но само ако прекарваш достатъчно време навън.. Потенето е охлаждане, а не сваляне на килограми- като сауната.. Даже и при повишена обмяна на веществата при подходящо хранене се качва..
Забелязвам, че лятото свалят много килограми само тези, които и по принцип нямат достатъчно мускулна маса...
Наблюдавам познати и приятели- тренират си редовно момчетата- никой не мърда на килограми, освен целенасочено...

Мнение  
Не вярно че задължително зимата се качва. Ако дейноста която извършва трениращият през останалото време налага по-сериозен престой на вън. То компенсациата на телесната температура изисква сериозен калориен прием. Повечето от хората не могат да си го позволят и затова губят телесна маса. Най- удачни са периодите пролет и есен. Климатичните условия са най-подходящи. Освен това през зимата биологични часовник диктува натрупване на подкожни мазни и мазни депа за защита на жизнено важни органи, това прави една диета за качване трудна ако искаш да качиш чиста мускулна маса. Нека се обърне внимание на думата трудна а а не невъзможна.

Отговорете с цитат
Мнение  
Мисля, че се преувеличава доста значението на климата.. Мисля, че и "трудно" даже е попреувеличено... Катар, Дубай, Абу Даби- там как тренират.. Idea

Мнение  
те затва в Китай са такива мърши Razz Very Happy Laughing

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
M@R#@ написа:
Говорим за тренировка в зала- повечето зали са климатизирани...
Когато е топло се повишава метаболизма, но само ако прекарваш достатъчно време навън.. Потенето е охлаждане, а не сваляне на килограми- като сауната.. Даже и при повишена обмяна на веществата при подходящо хранене се качва..
Забелязвам, че лятото свалят много килограми само тези, които и по принцип нямат достатъчно мускулна маса...
Наблюдавам познати и приятели- тренират си редовно момчетата- никой не мърда на килограми, освен целенасочено...

мани ти на герена дет блъскаме най-големите животни нема такива ех3и ама се пак е 1лвче тренировката,ние се ебаваме със 6ефа да сложи климатик ама той вика 4е ако сложи нема да е 1лв Laughing мизерници сме нии ей ама е най-големото блъскане там елате да видите

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети