Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Animal продуктите на Universal - чисти ли са продуктите?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Animal продуктите на Universal - чисти ли са продуктите? 
Чета какво пише под опаковките в един сайт за Animal продуктите и на Animal M-stack прочетох “Animal M-Stack е анаболен клинично тестван препарат за протеинов синтез...”, та въпроса ми е - да не би да съдържат някакви анаболи, стероиди и подобните му глупости въпросните продукти?
Ония ден си взех Animal pump и сега се замислям дали и той няма някой от гореспоменатите химии?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Защо всеки като каже анаболен ефект или подобно всички си мислят за стероиди в сайта си има речник и пише :
"Анаболитни процеси - процеси, свързани с изграждане и натрупване на органични вещества в организма."

valioman написа:
Чета какво пише под опаковките в един сайт за Animal продуктите и на Animal M-stack прочетох “Animal M-Stack е анаболен клинично тестван препарат за протеинов синтез...”, та въпроса ми е - да не би да съдържат някакви анаболи, стероиди и подобните му глупости въпросните продукти?
Ония ден си взех Animal pump и сега се замислям дали и той няма някой от гореспоменатите химии?

под анаболен ефект хората са написали че стимолира секрецията на жлезите които произвеждат съответния хормон

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Чисти са , натурални и минерални Laughing Едни от най-добрите продукти са на UNNIVERSAL NUTRITION !

Мнение  
А как да пия Animal Pump-a? Имам предвид това че съдържа креатин означава ли, че трябва да се пие определено преме и после за определено време да се прави почивка?
И на свякъде пише, че се пие 30 мин. преди тренировка, означава ли това, че в нетренировъчни дни не се пие?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
valioman написа:
А как да пия Animal Pump-a? Имам предвид това че съдържа креатин означава ли, че трябва да се пие определено преме и после за определено време да се прави почивка?
И на свякъде пише, че се пие 30 мин. преди тренировка, означава ли това, че в нетренировъчни дни не се пие?

в нетренировъчни пак се пие

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети