Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Animal M-Stack или BSN No-Explode
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Animal M-Stack или BSN No-Explode 
Знам , че са напълно различни продукти но искам да си взема един от двата и нз кой да избера ?!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Колко стаж имаш и на колко си години? Wink

Мнение  
все едно питаш какво да си купя риза или панталон,две различни неща,първо си отговори сам на въпроса от какво имаш нужда.

Отговорете с цитат
Мнение  
ако търсиш нещо подобрно и конкурентно на BSN No-Explode от серията на UNIVERSAL то това е АNIMAL PUMP,лично на мен второто ми действа по добре

Отговорете с цитат
Мнение  
На 19 години съм тежа 70 кила 180 висок съм , тренирах 1 година после 1 година спрях и ся от 6 месеца тренирам активно.Искам да кача мускулна маса , защото пия протеин,креатин,аминокисилини но почти никакъв ефект невиждам от тях затова искам нещо по силно Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
f3lleR написа:
На 19 години съм тежа 70 кила 180 висок съм , тренирах 1 година после 1 година спрях и ся от 6 месеца тренирам активно.Искам да кача мускулна маса , защото пия протеин,креатин,аминокисилини но почти никакъв ефект невиждам от тях затова искам нещо по силно Smile
бе няма ко да питаш отговора е ясен Animal M-Stack Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети