Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Animal M-Stack + Animal Pump - комбиниране !
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Animal M-Stack + Animal Pump - комбиниране ! 
Значи вчера си поръчах тези два продукта анимал м-стак и анимал пъмп , понеже в официлания сайт на анимал линията е препоръчано да се взимат двата продукта едновременно за по-добри резултати , та поноже съм доволен от продуктите на Universal реших да пробвам и да видим к'во ша стане ! Искам да попитам има ли нещо което трябва да знам когато комбинирам двата продукта ? И също така Анимал Пъмп-а само в тренировъчни дни ли се взима тъй като в страницата на Анимал пише 30 минс преди тренировка и нищо повече ? Някой пробвал ли е тази комбинация ? Какви резултати е постигнал ? Очаквам доставката във вторник понеже ги поръчах по интернет и смятам да започна да ги пия по следния начин : (никога не спирам да пия протеин на въглехидратна основа)

- тренировъчни дни : сутрин с хранта 50гр протен (nitro gainprox e марката) , след това 45 минути преди тренировка взимам анимал м-стак , 15 минути по късно (30 минс преди тренировка) взимам анимал пъмп-а и вднага след тренировка взимам 50 гр протеин !

-нетренировъчно: сутрин с хранта 50гр протеин , час , или час и половина по късно Анимал М-Стак , и вечер малко преди лягане след последното хранене 50гр протеин , (не слагам анимал пъмп тъй като нз дали се налага или дали изобщо е препоръчително да се взима в нетренировъчни дни ) \

Ами това е за сега което ме интересува , остава да си кажете мението ! Мерси ! Ya winkles

Последната промяна е направена от Ivan Atanasov на Вто Май 20, 2008 3:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Отговорете с цитат
Мнение  
Всеки ден, няма значение дали е тренировъчен или не. Имай предвид, че в дните за възстановяване, храненето (съответно суплементите) са толкова важни ако не и повече. Няма протеин на въглехидратна основа. Има съчетание между протеин и въглехидрати и се нарича гейнер.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Като казах на въглехидратна основа имах предвид , че процента на въглехидрати е по-висок от този на протеина , не съм се изразил добре ! Както и да е получих продуктите от днес почвам да ги взимам Very Happy Само още един въпрос значи взимам всичко всеки ден , но добре ли е останалото което смятам да правя имам предвид 40 мин преди тренировка Анимал м-стак и 30 минс преди тренировка анимал пъмп ? Знам че са два отделни продукта и предполагам че лошо няма в това че интервала между двата приема е толкова малък но все пак предпочитам да съм сигурен Smile . В тази тема ще пиша какви ефекти има ! Мерси за отговора !

Мнение  
Аз преди бях комбинирал М-Стак и Пак... да ти кажа честно ...останах много доволен...сила ...размери..издръжливост в залата..просто е мн добре...тренирам и не немога да кандисам деа Smile мн ми харесаха двата продукта Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Надявам се при мен да се получи същото ! Laughing , че много трудно качвам , добре че преди два месеца ме светнаха как да се храня та качих 3 кг , преди съм пил анимал пак но тогава почти не го усетих тъй като сам по себе си неможе да ти даде кой знае какво , но както казах от 2 месеца се храня както трябва(на всеки два часа) Very Happy

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети