Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Animal stak/pack
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Animal stak/pack 
Казаха ми ,че тия Анимъл Стак и Пак били много добри за повишаване на мусколната маса.. но въпроса ми е .. безвредни ли са ? да не са някфи медикаменти ? или са от рода на протеин креатин.. ? мога ли да ги приемам без последствия.. както горе изброените.. ? каква е дозата колко струва.. има ли ефект.. общо взето приемам всякаква информация..

П.П. търся си нещо което да се качва повече чиста маса.. защото ся искам след около 1 месец като събера пари .. да си взема нещо но не знам какво .. не искам да се мазня пак защото идва лято.. приемам и др предложения.. с инфо Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Laughing не са вредни и не са медикаменти,иначе нямаше да се продават свободно в магазините за добавки!а цената ако не се лъжа е около 120-130лв кутията.

Отговорете с цитат
Мнение  
Енимал пака е около 100лв голямата кутия 44 пака
Енимал стак е 120 лв в няой саитове гледам че е 80лв но колко е истински немога да кажа 21 пака
Приемат се по един пак на ден 45 мин преди тренировката

Мнение  
И двата продукта са мн добри..пробвал сам ги и двете на веднаж...и ми харесаха мн..
пият се по 1 пакет стак 45 мин преди трен ..пак - 30 мин преди трен
в останалите дни 30 мин след хранене ...препорацхително е да се пият наи касно до кам 2-3 следобед...демек след обяд си ги пииваш Smile
пият се 21 дена почива се 7 дена после още 21..
шти трябват 2 кутий анимал стак и 1 анимал пак..
ще останеш мн доволен Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
олеле кви са тия цени дето ги плаштате аз за по 90 лева ги намирам поърсете човек които внася от някаде аз познавам 1 внася яко бсн ОН униварсал

Отговорете с цитат
Мнение  
ах цените ме отчайват.. аз мислех около 100-120 лева да заделя .. за добавки .. ама май няма да ми се усмихни съдбата.. а Dimitar Hadjiev@ качва ли се много мусколна ? и мазнина или без мн мазнини .. ? и дълготраен ли е ефекта след тфа или после спихваш както казват "спихваш като балонче"

И други продукти няма ли нещо по ефтинко с добър ефект.. може и българско .. аз съм доволен от експлоуд като фирма..

Отговорете с цитат
Мнение  
ест че се качва маса Smile качва се и силата.. а и след тва не "спихваш като балонче" Smile
от dobavki-bg.com Animal Pak e 85 лв а Animal M-Stak e okolko 80-85
шти трябват около 250 лв за 2 месеца ти стигат Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Хакаш екди стил, КГТ и амино или геинер и си готов

zverozavar момчето питаше за цените в бг а не от коя държава да си ги земе най евтино, ако става на вапрос аз добавките си ги зимам от САЩ за "жълти стотинки" ама тва на него не му върши работа!

Мнение  
мани го тжа екди стиил..неможе да се мери с 2-та продукта Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Dimitar Hadjiev написа:
мани го тжа екди стиил..неможе да се мери с 2-та продукта Smile

Еми неможе само 20 лв е, а ефекта от комбинацията между трите ще е подобен Wink

Мнение  
Мерси .. ами значи или ще хакам екди .. или ще се пробвам да сабера ама да видим какво ще напрая.. Smile най вероятно вече на лято като се фана да поработя някаде..

Роки .. екди и ЦГТ действат добре.. доволен бях.. само дето тфа ЦГТ не мога да го изкарам от пакета хаха ама гейнър никога повече пих един .. уж с малко калорий .. после качих 5 кила в корема и гъза.. Sad ужас.. добре благодаря ви много за информацията.. значи ще видим ако сабера за тия анимъ-ли .. ще пиша пак като му дойде времето благодаря ви отново

Отговорете с цитат
Мнение  
30 лв е..а да има ефект треа да пие по 12 на ден..което за 1 месец праи 90 лв.. 3 опаковки кгт още 30 лж праи 120.. и аминото нз за колко време стигат става около 150 лв за 1 месец..а и ефекта нема да е вобще сащия шото и аз пробвах акди стиил и кгт просто ...нема коментар за тях..само хвалбата им е мн..

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
в няой саитове гледам че е 80лв но колко е истински немога да кажа 21 пака

това май му е старата цена

Отговорете с цитат
Мнение  
М-Стак е 85 а Пак е 84 Smile в dobavki-bg.com

Отговорете с цитат
Мнение  
Универасал имаха съществено повишение на цените. Някой търговци могат да имат стока на старата цена или да се снабдяват от други държави, не е тайна че много от вносните добавки в БГ с по-високи цени. Не иска да твърдя че има или няма причина, мога само да ви кажа ч е сайта ни цените са на официалните представители за БГ и продуктите са техни.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети