Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
bgtrener
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение bgtrener 
безплатни консултации хранителни добавки и спортно хранене, хранителен режим за понижаване или повишаване на теглото - магазин за хранителни добавки "BgTrener" , София , ул. Димитър Манов 73 , Веселин Казаков - 0887511182 ; 0899916521

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер

Отговорете с цитат
Мнение zdr 
Здравейте на всички,нова съм в сайта.Искам да ви попитам и ако можи някои да ми помогне ще съм много благодарна.Аз съм на 20 години и съм висока 156 см.Винаги съм тежала от 49-55 най-много.Но в последната една година нямам почти никакво движение и това маи си оказа влияние,защото съм вече 62кг.Нямам и възможност прсто да ходя във фитнес,което мога да тренирам е само колело/велометър/ което имам вкъщи.Мисля да си взема и Л-кларитин,но съм в Испания и ако някои има информация дали има тук и как се казва.Обичам да хапвам плодове,зеленчуци,салатки и сладко.Но гледам да го намаля.Пия вече само вода гледам да е към 1,5-2 л. на ден.Ако можи някои да ми даде информация за Л-кларетина дали го има в Испания и как да тренирам като го приемам,и нещо като диетка.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: zdr 
l-carnitine и в Испания си е l-carnitine

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение zdr 
А някоя марка да ми препоръчате за Л-кларитина

Отговорете с цитат
Мнение Re: zdr 
veva написа:
А някоя марка да ми препоръчате за Л-кларитина

в Испания ли?

Отговорете с цитат
Мнение  
da

Отговорете с цитат
Мнение  
bgtrener сори че ти осирам темата но тренирам едно 16 годишно момче и какви добавки ще му препоръчаш абе въобще всичко доста добре върви но ме е страх да не му прецакам здравенцето нещо доста го мъча ориентировъчно 84 кила сваля около метър и 74 ся го карам на протеин амино и LEAN STACK килограмите с които тренира са лег 90 4ка клек 110 пак около 4ка тяга 120 5ца

Мнение  
aGGeSSive` написа:
bgtrener сори че ти осирам темата но тренирам едно 16 годишно момче и какви добавки ще му препоръчаш абе въобще всичко доста добре върви но ме е страх да не му прецакам здравенцето нещо доста го мъча ориентировъчно 84 кила сваля около метър и 74 ся го карам на протеин амино и LEAN STACK килограмите с които тренира са лег 90 4ка клек 110 пак около 4ка тяга 120 5ца

1. За добавки, които 100% няма да му докарат здравословни проблеми, мога да гарантирам - REFLEX - лично видях къде се правят, от къде идват суровините и т.н. Това ме подсеща да пусна статията в сайта.
2. Ако това момче е 84 кила, и прави тези постижения, защо сваля? Мисля че на този ръст, 84 кг. са добро тегло за трениращ.

Отговорете с цитат
Мнение  
Още нещо, магазина е затворен, но консултации безплатни си има. Скайпа ми е bgtrener , bgtrener@gmail.com е пощата.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети