Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
CELL TECH + WHEY GOLD STANDART-ON стават ли за мускулна маса
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение CELL TECH + WHEY GOLD STANDART-ON стават ли за мускулна маса 
Здравейте. Като нов член на този форум имам доста въпроси но ще започна с най важния за мен може би. Тренирах преди година 6 месеца и спрях. Сега започвам да тренирам пак усилено като този път ще съчетавам фитнеса с плуване - 3 дена в седмицата фитнес и 2 дена плуване. Допитах се до един фитнес магазин за продукти за покачване на мускулна маса и ми препоръчаха тези две неща -CELL TECH + WHEY GOLD STANDART-ON като ми казаха че дават страхотен ефект почт веднага. Разрових се тук и успях да намеря и този продукт - ECDY STEEL. Та въпроса ми е - Заслужават ли си тези две неща които ми ги препоръчаха от магазина? и продукта който намерих тук? Тяхната обща цена(на CELL TECH + WHEY GOLD STANDART-ON) е 200лв като ще ми стигнат за месец и половина. Има ли нещо по добро от тях и кое е то? Какво ще ми препоръчате. Трябват ми главно за качване на мускулна маса и ми се иска да имат наистина ефект а не само да си хвърля парите на вятъра!!!
Ако ви интересува - висок съм 1.85см и тежа 86кг. Някой ми казват че съм си добре но аз съм слаб в ръцете и искам да кача мускули.Айде чакам мнения. Ще бъда много благодарен на този който ми обърне внимание. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
MUSCLETECH е една сериозна марка така че сигорно ефект ще има а за WHEY GOLD STANDART-ON мисля че е добър

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети