Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Creatine
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Creatine 
добър ли е креатина на biogame

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
He

Отговорете с цитат
Мнение  
а като сам на 14 години пречили ми приемът му

Отговорете с цитат
Мнение  
Не е препоръчителен.Даже не епрепоръчително да прибягваш до каквито и да едобавки.Потренираи една година с хубаво ядене,а след това си вземи протеин/геинер,глутамин и амино.

Отговорете с цитат
Мнение  
Момчета, каква е по принцип разликата между Креатин Монохидрат например и между Ethyl ester ли както беше там? И ако има някаква разлика кой от двата дава повече сила и спомага повече за покачването на Мускулна Маса?

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
Не е препоръчителен.Даже не епрепоръчително да прибягваш до каквито и да едобавки.Потренираи една година с хубаво ядене,а след това си вземи протеин/геинер,глутамин и амино.
пълни глупости

Отговорете с цитат
Мнение  
Rocky написа:

Няма да ти попречи,ама няма и да ти помогне.С тоя креатин си даваш парите на вятъра

f13rce написа:
Rocky написа:

Няма да ти попречи,ама няма и да ти помогне.С тоя креатин си даваш парите на вятъра
защо Question

Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
Ultra написа:
пълни глупости

ПОПРИНЦИП добавки се ползват когато си достигнал максимума си-генетечино заложен ти! Това че го ползват толкова много хора без да им е наложително е просто личен избор!

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
jkklouna написа:
aGGeSSive` написа:
Ultra написа:
пълни глупости

ПОПРИНЦИП добавки се ползват когато си достигнал максимума си-генетечино заложен ти! Това че го ползват толкова много хора без да им е наложително е просто личен избор!

не съм съгласен с теб,то по самото си име говорят-ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ и се използват като добавка към основнот хранене и са направени за удобство на хората,лек пример за креатина-5грама креатин се съдържат в 1килогрм телешко месо.Стига да се използват като добавки към основното хранене а не да се разчита само на тях те ще ти бъдат само в плюс,друг е въпроса че има някои добавки които трябва да почнат да се приемат малко по късно и на определане възраст.А когато се стигне генетичния ти капацитет и искаш да продължиш по принцип хората взимат стероиди.

Отговорете с цитат
Мнение  
Вярно е. Имам предвид той му казва, че е задължително да ползва добавки, за да качва и да ходи на фитнес, ако не е така се извинявам.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
като се има предвид годините 14,си правя и извода колко му е стажа в залата а от там и че те първа сега прохожда в този спорт,според мен за сега е необходимо само яко мамбо(ядене) и постоянство в тренировкте нищо друго за сега.

Отговорете с цитат
Мнение  
gigitas написа:
като се има предвид годините 14,си правя и извода колко му е стажа в залата а от там и че те първа сега прохожда в този спорт,според мен за сега е необходимо само яко мамбо(ядене) и постоянство в тренировкте нищо друго за сега.

Още е в пубертета, нека се развие още 2/3 години и тогава да види да ли има необходимост от хран. добавки.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети