| Автор |
Съобщение |
Rocky
Потребител
|
 Creatine
добър ли е креатина на biogame
|
| Сря Май 07, 2008 9:34 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
Местожителство: В залата
|
He
|
| Сря Май 07, 2008 9:37 pm |
|
 |
Rocky
Потребител
|
а като сам на 14 години пречили ми приемът му
|
| Сря Май 07, 2008 9:59 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
Не е препоръчителен.Даже не епрепоръчително да прибягваш до каквито и да едобавки.Потренираи една година с хубаво ядене,а след това си вземи протеин/геинер,глутамин и амино.
|
| Сря Май 07, 2008 10:11 pm |
|
 |
x0de
Потребител
|
Момчета, каква е по принцип разликата между Креатин Монохидрат например и между Ethyl ester ли както беше там? И ако има някаква разлика кой от двата дава повече сила и спомага повече за покачването на Мускулна Маса?
|
| Сря Май 07, 2008 10:45 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
|
Ultra написа:Не е препоръчителен.Даже не епрепоръчително да прибягваш до каквито и да едобавки.Потренираи една година с хубаво ядене,а след това си вземи протеин/геинер,глутамин и амино.
пълни глупости
|
| Чет Май 08, 2008 11:06 am |
|
 |
f13rce
Потребител
|
Rocky написа:а като сам на 14 години пречили ми приемът му
Няма да ти попречи,ама няма и да ти помогне.С тоя креатин си даваш парите на вятъра
| Чет Май 08, 2008 12:41 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
|
f13rce написа:Rocky написа:а като сам на 14 години пречили ми приемът му
Няма да ти попречи,ама няма и да ти помогне.С тоя креатин си даваш парите на вятъра
защо
|
| Чет Май 08, 2008 1:00 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
aGGeSSive` написа:Ultra написа:Не е препоръчителен.Даже не епрепоръчително да прибягваш до каквито и да едобавки.Потренираи една година с хубаво ядене,а след това си вземи протеин/геинер,глутамин и амино. пълни глупости
ПОПРИНЦИП добавки се ползват когато си достигнал максимума си-генетечино заложен ти! Това че го ползват толкова много хора без да им е наложително е просто личен избор!
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Чет Май 08, 2008 1:13 pm |
|
 |
gigitas
Потребител
|
jkklouna написа:aGGeSSive` написа:Ultra написа:Не е препоръчителен.Даже не епрепоръчително да прибягваш до каквито и да едобавки.Потренираи една година с хубаво ядене,а след това си вземи протеин/геинер,глутамин и амино. пълни глупости
ПОПРИНЦИП добавки се ползват когато си достигнал максимума си-генетечино заложен ти! Това че го ползват толкова много хора без да им е наложително е просто личен избор!
не съм съгласен с теб,то по самото си име говорят-ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ и се използват като добавка към основнот хранене и са направени за удобство на хората,лек пример за креатина-5грама креатин се съдържат в 1килогрм телешко месо.Стига да се използват като добавки към основното хранене а не да се разчита само на тях те ще ти бъдат само в плюс,друг е въпроса че има някои добавки които трябва да почнат да се приемат малко по късно и на определане възраст.А когато се стигне генетичния ти капацитет и искаш да продължиш по принцип хората взимат стероиди.
|
| Чет Май 08, 2008 1:51 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Вярно е. Имам предвид той му казва, че е задължително да ползва добавки, за да качва и да ходи на фитнес, ако не е така се извинявам.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Чет Май 08, 2008 8:33 pm |
|
 |
gigitas
Потребител
|
като се има предвид годините 14,си правя и извода колко му е стажа в залата а от там и че те първа сега прохожда в този спорт,според мен за сега е необходимо само яко мамбо(ядене) и постоянство в тренировкте нищо друго за сега.
|
| Чет Май 08, 2008 8:51 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
gigitas написа:като се има предвид годините 14,си правя и извода колко му е стажа в залата а от там и че те първа сега прохожда в този спорт,според мен за сега е необходимо само яко мамбо(ядене) и постоянство в тренировкте нищо друго за сега.
Още е в пубертета, нека се развие още 2/3 години и тогава да види да ли има необходимост от хран. добавки.
_________________ Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко!
|
| Чет Май 08, 2008 8:59 pm |
|
 |
|
|