Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
DECA+METANDROSTENOLONE+OXYMETHALONE
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение DECA+METANDROSTENOLONE+OXYMETHALONE 
Здравейте искам да попитам дали може да направя цикъл от 2 месеца с " deca" като бия по 1 на седмица.Едновременно с това първия месец да взимам по 6 хапа метан на ден ,втория месец "oxymetholone" като от него взимам по половин хап на ден първата седмица а останалите по един на ден.Така съм си направил програмата ако може някой да ми каже дали става или да я коригира.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
незнам какво е oxymetholone,но метана не ме кефи смисал ако е за първи цикъл нее хубаво да почваш с 30мг и само 4 седмици.

Отговорете с цитат
Мнение  
oxymetholone = anadrol 50 Wink

Мнение  
А нещо стаж , години , килограми , зимал ли си до сега

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Практиката е Анадрола да е първи , след него метана , не е никак зле да добавиш и Тестостерон към цикъла и да минеш само с Анадрол в началото и да се лишиш от метана Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
На 20 години съм 182см. 82кг.До сега съм взимал веднъж метан.Цикъла беше 2 месеца по 4 таблетки на ден.

Отговорете с цитат
Мнение  
Това се 1 ти е първи цикъл и не бих ти препоръчал анадрол , поне 4 цикъла да си имал , защото ще си много по-чувствителен към страничните ефекти (заболявания на черния дроб , рак на простата , гинекомастия[тамоксифен не действа при анадрола и трябва да си намериш провирон] и анадрола го зимай в началото на цикала и не повече от 4 седмици , слет това метана.
пп: "Анадролът е единственият анаболно-андрогенен стероид доказан причинител на рак на черния дроб"

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
пич вземал съм анадрол-не ти го препоръчвам,по кофти странични ефекти не съм имал-високо кръвно,раздразнителност и акне,славабогу леко,мисълта ми е че не си заслужава барзо качваш но трудно се запазва,ако все пак решиш сложи последните 2-3 седмици задължително стромба да запази6 кот можеш!успех в цикъла!

Мнение  
напрай го така:
от 1 до 6 по 40мг метан
от 1 до 6 по 1 омнадрен , от 6 до 9 по 2 омнадрена
от 1 до 10 по 1/2 деки
на ден по 500гр месо , 10 белтъка , суроватачен протеин по 100грама , може и млечни продукти да вкараш Very Happy и 600грама въглехидрат и ще качи много Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря ви много.

Отговорете с цитат
Мнение  
Нормално ли е 5 дни след като съм си бил deca (втора подред)да получа болка на мястото което съм я бил.

Отговорете с цитат
Мнение  
bon4uk написа:
Нормално ли е 5 дни след като съм си бил deca (втора подред)да получа болка на мястото което съм я бил.
гнои има ли може да има инфекция със стерилна игла ли го би Question

Отговорете с цитат
Мнение  
Със стерилизирана мусколна игла .Няма гной и мастно топче няма.

Отговорете с цитат
Мнение  
bon4uk написа:
Със стерилизирана мусколна игла .Няма гной и мастно топче няма.
изчакаи още 1 2 дена ако те боли отиди на лекар може да го намажеш с крем

Отговорете с цитат
Мнение  
сигорен ли си че е декА?

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети