| Автор |
Съобщение |
Ultra
Потребител
|
 Explode и другите
Интересува ме имали,и ако има голяма ли е,разликата между продукти на фирмата explode и примерно Scitec или american nutrition?Или разликата в цените идва от вноса?
|
| Пон Апр 28, 2008 1:01 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Всяко едно мнение ще си само в областа на съжденията. За да е реално едно изказване трябва да има анализ. Аз мога да ви кажа че съм видял анализен сертификат на глутамина на Експлоуд (мога и да го преснимам и да го кача ако някой смята че не така). Глутамина е немски и е с чистота 99.45% процента. За ваше сравнение ще ви кажа че мострата (еталона проба) на базата която се извършва анализа струва 36 EU за 25 гр. ( т.е килогрма е 1440 EU = 2800) е с чистота 99.95. За мен само подобни сравнения имат стойност.
|
| Пон Апр 28, 2008 9:21 am |
|
 |
Ultra
Потребител
|
Явно продуктите им са с високи качество.Въпроса ми беше породен от това дали е по-добре да даваме повече пари на чужди фирми,или за по-малко можем да заложим на бългърското със същото качество.
|
| Пон Апр 28, 2008 12:59 pm |
|
 |
haRd
Потребител
Местожителство: MARS
|
по-добре заложи на чуждите фирми! поради 1001 причини
_________________ зобче,зобче ти прецака мойто черно дробче
|
| Вто Апр 29, 2008 11:52 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Мисля, че отмина времето на принципа " гов...но да е, ама да е вносно". Днес по-интелигентните хора знаят, че стоките се придружават от сертификат, всеки търговец е длъжен да го покаже при поискване. Четеш и преценяваш. Тази тема вече я разисквахме във форума.
Имам по-богат опит в козметиката, та мога категорично да твърдя, че има вносни продукти и то на известни фирми, от чиято употреба съм се виждала , както казва народът "в чудо". Не твърдя, че продуктът е лош, може на мен да не понася.
Време е вече, да не сме толкова "знаещи", щом опре да отричаме българското!
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Сря Апр 30, 2008 7:52 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Explode имат предложение от американска фирма за производство на тяхни добавки тук в България. Ами сега
|
| Сря Апр 30, 2008 9:30 am |
|
 |
Ultra
Потребител
|
Ясно,след седмица ще се заредя с суплементи на експлоуд (протеин,карнитин и CGT).
|
| Сря Апр 30, 2008 12:30 pm |
|
 |
haRd
Потребител
|
бла бла изтъркана тема.......maria би било хубаво да си права..ама не забравяй къде живеем ! знаеш как ставам тука нещата...въобще не ми говори за сертификати...само ще ти кажа че наскоро от любопитство си купих протеин на БГ фирма..имаше вкус на веро..и протеина е някъв на каша и залепва навсякъде..отнема ми повече време да си измия шейкера отколкото да го изпия ...бла бла изтъркана тема
|
| Сря Апр 30, 2008 6:20 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Нека не слагаме всички под един знаменател. На мен винаги ми звучат глупаво изказвания които не са базата на индивидуален подход и опит. Все едно всички мъже са прости. Как бихте се почуствали ако го чуете. хаиде сега се поставете на мястото на човек които се опитва да създаде нещо добро и различно и е оплюван и пренебрегван заради чужди грешки. Има много хубави Бг неща. Има много боклук. Нека ги разграничим.
|
| Сря Апр 30, 2008 7:20 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
haRd написа:бла бла изтъркана тема.......maria би било хубаво да си права..ама не забравяй къде живеем ! знаеш как ставам тука нещата...въобще не ми говори за сертификати...само ще ти кажа че наскоро от любопитство си купих протеин на БГ фирма..имаше вкус на веро..и протеина е някъв на каша и залепва навсякъде..отнема ми повече време да си измия шейкера отколкото да го изпия ...бла бла изтъркана тема
Първо - не забравям къде живеем, второ - няма начин да забравя- неща от рода на това "бла бла" винаги ми го напомнят, а трето - наистина съм се убедила, че има качествени български стоки, има некачествени вносни. Не приемам тоталното отрицание на българското и няма да го приема, а ти си купувай, каквото решиш, твое право си е. И аз съм хвърляла италиански обувки за доста пари, но не обобщавам, че италианските стоки са все боклук, просто си купувам вече български обувки.
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Сря Апр 30, 2008 8:07 pm |
|
 |
haRd
Потребител
|
само не забравяй,че това БЛА БЛА не е наша фраза,а пак копирана от другаде
добре,няма смисъл да спорим ! съгласен съм че има БГ хр.добавки които стават,но просто по-голямата част за съжаление не са качество
|
| Сря Апр 30, 2008 8:49 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
Бе и аз до скоро мислех така , но се възползвах от някаква промоция с намаление , зех си и техен протеин и да ви кажа че за тези пари не са никак лош продукт  , немогат естествено да се сравняват с големите марки , но не са никак лоши
|
| Чет Май 01, 2008 6:48 am |
|
 |
|
|