Виж новите мнения

Влез

Потребителско име:   Парола:   Запомни ме  

[ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Gen Lei Jintropin 10IU- Растежен хормон 

Gen Lei Jintropin 10IU- Растежен хормон

Мнение 
Здравейте,искам да попитам какво инфо можете да ми дадете относно този медикамент.Мъжът ми си го купи и ще си поставя инжекциите в корема,точно под пъпа в меката част всяка вечер.Знам единствено,че премахва мазнините от корема,но се притеснявам за евентуални странични ефекти.
http://anabolibg.com/img//bgcolor/246,2 ... 957976.jpg

Cynomel е другият медикамент,който ме интересува.
http://anabolibg.com/img//bgcolor/255,2 ... 468428.jpg

Съб Фев 10, 2007 10:37 pm
Профил

Съб Фев 10, 2007 11:36 pm

Аватар

Мнение 
Първият от продуктите е растежен хормон,в сайта има статия
http://www.fitnes-bg.com/content/view/149/19/.А и в форума му е отделено доста място.Разгледаи има на няколко места д обра информация.Лично според мен най-добрият препарат за който може да си го позволи.Ако не се взимат твърде големи дози за дълъг период няма проблеми.Вторият е Т3 хормон на щитовидната жлеза -разгражда мазнините и ускорява метаболизма..Мъжът ти да си купи Eutirox и да добави 25 милиграма дневно от него.Има го в аптеките.Струва 4 лв.

Съб Фев 10, 2007 11:36 pm
Профил

Мнение 
Eutirox?! Може ли малко повече инфо за него, че за първи път го чувам. Иначе растежния хормон е доста скъп и един цикъл излиза няколко хиляди лева.. Т3 е доста опасен хормон и ако се подтисне собственото произдовсво след това цял живот трябва да се вкарва външно..

Подпис
Anger is more useful than despair

Нед Фев 11, 2007 12:17 am
Профил

Мнение 
Благодаря много за изчерпагерните отговори!
Какво щее кажете за влиянието върху черният дроб,на тези медикаменти?Увреждат ли го те или не?

Нед Фев 11, 2007 3:32 am
Профил

Аватар

Мнение 
Специално тези препарати не могат да увредят черния дроб.Всичко друго но не и него :lol: :lol:

Нед Фев 11, 2007 9:27 am
Профил

Аватар

Мнение 
weet написа:
Eutirox?! Може ли малко повече инфо за него, че за първи път го чувам. ..
Препаратът е синтетичен Т4 произвидство на Мерк или Берлин Хеми точното изписване е Euthyrox (Еутирокс)

Нед Фев 11, 2007 9:30 am
Профил

Мнение 
Благодаря за инфото :wink:

Подпис

Нед Фев 11, 2007 11:02 am
Профил

Мнение 
Много съм благодарна за бързите отговори на ФИТНЕС БГ,наистина се поуспокоих.Все пак този Cynomel хич не ми харесва,прочетох доста лоши неща за него и настоях пред мъжа ми да не го пие,ноооо кой те чува.Пише че е животозастрашаващ,абе ето целият текст,който си преведох.По схема са му казали да го пие така:
1 седмица-всяка сутрин по 1 табл.
2 седмица-сутрин,обед и вечер по 1 табл.
3 седмица-сутрин,обед,следобед и вечер по 1 табл.
4 седмица-като 2-ра
5 седмица-като 1-ва
Отделно има:
L-carnitin+кофеин Фитмакс
BCAA Оптимум аминокиселини
млачно яйчен протеин Дженезиз
суроватъчен протеин Бест Боди

".....важно предупреждение:тироидния хормон не бива да се използва за лечение на пълнота при пациенти с нормална тироидна функция.лиотиронин е неефективен за намаляване на теглото на пациенти с нормални тироидни хормони и може да доведе до животозастрашаваща токсичност,особено ако се взима с амфетамини.говорете с лекаря си за възможния риск от това лекарство
защо е предписано това лекарство?
лиотиронин,тироиден хормон,се използва за лечение на хипотироидизъм,състояние при което тироидната жлеза не произвежда достатъчно тироиден хормон.без този хормон,тялото не може да функционира нормално,в резултат се наблюдава бавен растеж,бавен говор,липса на енергия,качване на тегло,загуба на коса,суха тънка кожа,повишена чувствителност на студ.ако се взима правилно,лиотиронин обръща тези симптоми(повлиява).използва се и за лечение на гуша(увеличена жлеза) и за тестване на хипертиродизъм(при който жлезата произвежда много тироиден хормон)
понякога това лекарство се предписва и за други случаи,попитайте доктора или фармацевта си за информация
как да се взема лекарството?
лиотиронин е таблета за вземане през устата.обикновенно се взема единична доза сутрин преди закуска всеки ден.за контролиране симптомите на хипотироидизъм,може би ще го взимате това лекарство за остатъка от живота ви.след около две седмици ще забележите подобрение в симптомите.следвайте внимателно указанията на вашата рецепта,и помолете вашият лекар или фармацевт за да ви обясни която и да е част,която не разбирате.вземайте лиотиронин точно както е предписано.не вземайте повече или по-малко от него или пък по-често отколкото е предписано от доктор
продължете да го ползвате дори когато се чувствате добре,не прествайте да вземате лиотиронин без да питате вашия лекар"

Нед Фев 11, 2007 2:25 pm
Профил

Мнение 
Всички които приемат медикаменти се надяват че всички тези страшни неща които се описват в листовките на производителя няма да се случат на тях.Ако дозировките са нормални повечето надежди се оправдават.Познавам достатъчно хора употребявали медикаментите в тази комбинация,за сега на никой от тях не се е случило нищо лошо.Така че ..................можеш да си спокойна. :lol:

Нед Фев 11, 2007 3:22 pm
Профил

Мнение 
Още веднъж много благодаря,мъжът ми също прочете всичко.
Сега пък ново 20 :roll: .
В този сайт по долу,цената на Джинтропина е 100лв,предполагам че са 10 по 10-ампули и шишенца,а на мъжът ми ги взе за 500лв.Та имате ли представа от реалната му цена,защото разликата просто е ужасно голяма.
Освен тези от линка да са по-малко на брой,въпреки че пише 10IU....
http://anabolibg.com/index.php?page=pro ... =&cat_id=7

Нед Фев 11, 2007 10:33 pm
Профил

Мнение 
Съжалявам че досаждам,но все пак ще ми каже ли някой цената на Джинтропина? :)

Пон Фев 12, 2007 10:27 pm
Профил

Аватар

Мнение 
В саита който си пратила цената е за едно шишенце съдържащо 10 единици Растежен хормон,ако мъжът ти е купил 10 бр по 10 единици за 500 лв значи е добър бизнесмен. :D

Вто Фев 13, 2007 9:52 am
Профил

Мнение 
Доста трудно се намира по принцип нещо оригинално. А пък да се доверявате на сайт за химията...ама ваша си работа ;)

Подпис

Вто Фев 13, 2007 1:24 pm
Профил

Мнение 
Не не,той не го е купил от интернет,а от негов приятел който има фитнес зала в центъра.Затова попитах за цената,значи в кутията са 10 шишенца + 10-ампули,всичко това е 500лв.Затова попитах каква е цената,понеже в сайт апише 100лв,но не разбрах дали е за цялата кутия......

Вто Фев 13, 2007 1:42 pm
Профил

Аватар

Мнение 
Аз разбрах за начина на придобиване и в отговора ми има информацията която търсиш :wink: :D

Вто Фев 13, 2007 6:48 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща