Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
HELP
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение HELP 
Здражейте на всички аз съм адски зелен в тази тема ама нали за това сме живи да се учим Very Happy е та въпроса ми е следния - на 20 годинки съм занимавам се с фитнес от около 3 години и абсолютно никога не съм зимал нищи и абсолютно нищо не разбирам ама се случи така че вече не раста 85
киограма съм иска ми се да ги направя 95 тази зима и за това скоро ще се здобия с 200 хапа винстрол питането ми е ако комбинирам винстрол протеин
и амино ще ми буде ли достатъчно може ли да има странични ефекти и ако трябва какво да пия за изчистване и последно но не на последно място ако можете да ми драснете една примерна програмка ще ви бъда адски признателен Very Happy е благодяря ви предварително и успех с тренировките !!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
От стромбата няма да имаш кои знае какви странични ефекти наи-много малко вода да задържи ... питаи ако има нещо друго.И да се допълня защото бързах за работа ... значи стромбата нее много силен препарат и съмнявам се от него да качиш 10 кг както искаш ... моят съвет е ако искаш да се прежалиш за метан ... тои е доста по тежък , но от него може би ще успееш да качиш г/д 10 кг .Значи ако можеш и искаш разбира се поръчаи си метан или омнадрен търсиш хранителния режим и тренировъчната програма на спортинг и почваш и надявам се ако си сериозен ще качиш 10кг както искаш ... кажи ми какво мислиш и ще ти кажа как да ги зимаш

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
мерси много за предложението но не ми се иска да прекалявам с химията още в началото и мисълта ми е следната че да видя как ми действат леките препарати за да знам какво ще стане ако се хвърля на нещо по силно но все пак ще съм ти адски благодарен ако ми напишеш приемна схема за стромбата за 200 хапчета ! благодаря ти за отговора и ще ми бъдесх адски полезен ако ми я направиш ! Shocked Embarassed Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
1ва седмица всеки ден по 3хапа стромба
2ра седмица всеки ден по 3хапа стромба
3та седмица всеки ден по 4хапа стромба
4та седмица всеки ден по 5 хапа стромба
5та седмица всеки ден по 5 хапа стромба
6та седмица всеки ден по 4 хапа стромба
7ма седмица всеки ден по 3 хапа стромба
8ма седмица всеки ден по 3 хапа стромба

Общо 210 хапа стромба поне така пресметнах Razz

Ако има нещо друго питаи щото лягам че сам 1ва утре ;(

Отговорете с цитат
Мнение  
много ти благодяря мисля че това ми е адски достатъчно но все пак да питам и последното неизвестно което е - ще се налага ли да пия трибестан след края на цикъла ?

Отговорете с цитат
Мнение  
Защо точно трибестан ? Според мене мисля че няма нужда

Отговорете с цитат
Мнение  
ок мерси много за инфото смятам че това ще ми е достатъчно ще ти пиша след време да ти споделя какъв е бил ефекта Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Мисля че разбра кфото ти трябваше,заключвам темата да предотвратя от спам,ако има нещо друго ме питаи на лично !

Покажи мнения от преди:
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети