Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Koй е този?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
scorpion написа:
...

A ти ако кажеш че си момичето от аватара сии...

А ти кво ,завиждаш ли? Ultra,пич, не може ли тва да съм аз? Кой е тогава тва на аватара ми? Щом оспорваш дадено нещо,трябва да имаш някакви доводи---бас,че ти нямаш!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
scorpion написа:
Ultra написа:
scorpion написа:
...

A ти ако кажеш че си момичето от аватара сии...

А ти кво ,завиждаш ли? Ultra,пич, не може ли тва да съм аз? Кой е тогава тва на аватара ми? Щом оспорваш дадено нещо,трябва да имаш някакви доводи---бас,че ти нямаш!!!

едва ли иска да го оспори!момчето намеква,че си красива Wink а ти бързаш да си покажеш зъбките Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Брей какъв намек...виж Lemsa, наистина забравих да го разгледам от тази страна този пост... Confused А иначе изобщо не си показвам зъбките,просто няколко въпросчета,май ще трябва да изчакаме Ultra за включване и да разберем кво точно има пред вид,щото на мен си ми изглежда лекичко на заяждане...

Мнение  
bobi написа:
Kво ще направи ли?Ами ще се самоубие? Laughing Laughing Laughing
То като видиш такова красиво момиче не ти остава друго

Аве има и други варианти.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Точно такива момичета могат да ме откажат от самоубииство.
Ест че имах в предвид невероятният ти външен вид.По принцип много момичета си слагат красиви девоики по аватарите си но много малко от тях могат да се похвалят че това са самите те.Та това породи въпроса ми.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Ами тогава мога единствено да ти се извиня,но поради същата причина(че има момичета,които си слагат снимки на аватара и наистина са си те,и после им казват,че тва не може да са те,а на мен ми се е случвало)та за тва реагирах така, и наистина първото което си помислих беше,че нещо се заяждаш...Както и да е,аз пак ти се извинявам,грешката е изцяло моя Wink
А по въпросната снимка(на културиста) вие какво смятате момчета,бихте ли искали д приличате на него(въпреки че е фотошоп фейк) ???

Мнение  
[quote]А по въпросната снимка(на културиста) вие какво смятате момчета,бихте ли искали д приличате на него(въпреки че е фотошоп фейк) ???
Цитат:

Никога.Първо прекалено е грозно.Второ ще има проблем с придвижването в градския и трето доста химия трябва да има.

Отговорете с цитат
Мнение  
апетита идва с яденето Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
Това че казва че не си ти на аватара е голям комплимент за теб спорет мен , защото не вярва че си толкова красива prayer

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
scorpion мисля че ще е най-добре да постнеш друга твоя снимка.Хем да спрът с въпрсите и съмненията,хем да и се порадваме.

Отговорете с цитат
Мнение  
Няма ли кой да затвори тая тема че хем се отклонихте много хем е доста тъпа!?!?

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети