Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
L-carnitine-нова тема.моля важно ми е
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение L-carnitine-нова тема.моля важно ми е 
Извинявам се че пиша по една тема,която вече съществува,но ми трябва по-специално мнение.Лятото тренирах и пиех карнитин ан капсули,спазвах нискавъглехидратна диета и бях изключително доволна от резултата,но спрях и напълнях отново.Сега съм студентка,скоро започва сесията и нямам време да тренирам.Мога да правя само гимнастика в нас и то не всеки ден искам да попитам мога ли да вземам L-carnitine без да спортувам или с малко с гимнастика в нас поне за сега(в близкия 1 месец)след това ще започна да ходя на фитнес и въобще ще има ли някакъв ефект-ще свала ли колкограми?Искам да пия карнитина,да започна отново НВД и да правя упражнения в нас по 1 час на ден,ще има ли ефект или да пия нещо друго?моля дайте съвет!!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Сутрин на гладно 30 мин преди гимнастиката по 1 капсула л-карнитин и вечер преди лягане. Мини на НВД.
Ако имаш средства може да си вземеш Animal Cuts

Animal Cuts
Премахни мазнини, не мускули!!!
Девизът за този продукт е – Кардиото, тове е нещо безполезно! Защо??
Animal Cuts не е като всички други фат бърнери. Повечето от тях съдържат една от следните съставки ephedrine, caffeine, possibly an aspirin-derivative, дакато действието на Animal Cuts е само термогенетично. Повечето бърнери може и да помагат на хората, но това е донякъде и психическа нагласа, дакато този продукт дава найстина физическо отражение на вашето тяло. Някой атлети страдат от термогенеза, задържане на вода, трудно обработват инсулин или имат слаб метаболизъм. Всичко това води до едно-трудно понижаване на нивото на мазнините. С новият продукт на Universal всички тези фактори са взети под внимание и са елиминирани. Ако някога сте приемали обикновени фат бърнери и сте си казали- „Край, повече такива изкуствени работи няма да взимам!!”
Не е вярно, опитайте Animal Cuts на Universal.
Дозировка: По 2 пакета Animal Cuts всеки ден в продължение на 3 седмици, след което починете една седмица и повторете цикъла.
Приема се на гладен стомах!!!

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети