Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
L karnitine ???????
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение L karnitine ??????? 
Здравейте ! Интересувам се за Л карнитина . Купих си течен защтото прочетох, че той има по-добро деиствие от този на хапчета пия го вече 3ти ден но не се потя както пише единственно имам доста повече енергия и апетита ми понамаля. Приятелят ми взе една доза и получи разтроиство.На мен ми понася но кога трябва да започна да се потя вземам сутрин и вечер по 15мг. бягам на тренажора във фитнеса 1 час изгарям по 500 калории и отделно правя упражнения. Но не смятам , че се потя повече от преди. Кога трябва да има ефект от карнитина.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами щом чувстваш,че имаш повече енергия,значи че Л-Карнитина вече действа.Не очаквай кой знае колко по-обилно потене от преди,Л-Карнитиина не е чудо...При някои хора има по-обилно потене,при някои не е така,но това не означава,че не действа и във двата случая.Ролята на Л-Канитина е да повишава енергитичните възможности и издръжливостта по време на тежки физически натоварвания,както и да спомага за бързото възстановяване на организма и преодоляване на неприятните стресови реакции.Той играе роля в мастния метаболизъм -в процеса на транспорт на мастни киселини до клетъчните митохондрии, където се трансформират в енергия.

Мнение  
Не е задължително да се потиш. А за разстройството на приятеля ти съм много учудена, може друга да е причината. Досега нито един от познатите ми, ползващи течен Л-карнитин, не се е оплакал от нещо подобно.

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети