|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
Nasko_ol
Потребител
|
 Lipo 6 + течен l carnitin с гуарана на ПиБ
Искам да попитам дали е добре да се съчетават тези два продукта . И някои който е използвал липо 6 да ми каже неговото мнение плс.
Също так аимама и амино киселини някои може ли да ме посъветва тях кога точно да ги пия аз ги пия преди и след тренировка
_________________ u4i se ot nai dobrite za da stanehs dobyr
|
| Сря Яну 23, 2008 7:49 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
sportigirl
Потребител
|
Аз съм пила. Досега търсих опковката но не я намерих, исках да проверя нещо. Преди като казах на едни приятели в залата че го пия и те ми казаха че бил със захар. Не смятам че при налична захар е добър продукт. Аз не свалих тогава но това не е показател. Исках да намеря да видя на етиета пише ли захар за да съм сигурна че то всеки може да си каже. Макарч е тези хора са доста напред с материла. Липото им е нов продукт ама аз от тогава не ползвам техни продукти и нямам лични наблюдения.
|
| Сря Яну 23, 2008 8:09 pm |
|
 |
Nasko_ol
Потребител
|
ухааааааааа оставам много изненадан нали се води бърнар на годината . А течния л карнитин наистина може да има захар като нищо българска работа , а съм чувал вместо гуарана слагали малко кофеин
|
| Чет Яну 24, 2008 9:51 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Известно е, че Гуарната съдържа кофеин, което би могло да подведе много хора, че двете съставки са взаимнозаменяеми. Л-карнитин с Гуарана на “P&B Labs е значително по-добра алтернатива на често срещаната комбинацията Л-карнитин с кафе, защото Гуараната е доста различна от кофеина, въпреки че съдържа вид кофеин. Понякога той е наричан гуаранин или метилксантин и е основният източник на способността и да увеличава енергията и да гори мазнини. Известно е, че метилкснатина е 3 пъти по-силен от обикновения кофеин като е доказано,че той престоява в кръвта много по-дълго, тъй като след като попадне в организма започва да се освобождава постепенно, което гарантира по-равномерно и продължително действие. Това може да е голямо предимство, тъй като на всички ни е познат краткотрайният ефект на кофеина, след преминаването на който човек се чувства унил и изтощен. Други две от по-важните съставки на гуараната са теофилин и треобомин. Клинични изследвания показват, че те стимулират сърцето и централната нервна система, спомагайки за повишаване на концентрацията и по-бързо преодоляване на умората, без това обаче да е съпроводено с обичайните за обикновения кофеин симптоми като раздразнителност и нервност.
П.П. Няма захар.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Яну 24, 2008 11:33 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
RockyBalboa написа:Известно е, че Гуарната съдържа кофеин, което би могло да подведе много хора, че двете съставки са взаимнозаменяеми. Л-карнитин с Гуарана на “P&B Labs е значително по-добра алтернатива на често срещаната комбинацията Л-карнитин с кафе, защото Гуараната е доста различна от кофеина, въпреки че съдържа вид кофеин. Понякога той е наричан гуаранин или метилксантин и е основният източник на способността и да увеличава енергията и да гори мазнини. Известно е, че метилкснатина е 3 пъти по-силен от обикновения кофеин като е доказано,че той престоява в кръвта много по-дълго, тъй като след като попадне в организма започва да се освобождава постепенно, което гарантира по-равномерно и продължително действие. Това може да е голямо предимство, тъй като на всички ни е познат краткотрайният ефект на кофеина, след преминаването на който човек се чувства унил и изтощен. Други две от по-важните съставки на гуараната са теофилин и треобомин. Клинични изследвания показват, че те стимулират сърцето и централната нервна система, спомагайки за повишаване на концентрацията и по-бързо преодоляване на умората, без това обаче да е съпроводено с обичайните за обикновения кофеин симптоми като раздразнителност и нервност.
П.П. Няма захар.
Rocky ти пил ли си го този Л-КАРНИТИН на P&B LABS ? Свалял ли си , чистил ли си с него ? Лично върху се бе си какви резултати си постигнал с него ?
|
| Чет Яну 24, 2008 5:04 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Ами чесно да ти кажа само веднъж съм го пил и ефекта не е нищо особено, по бързо се изчистох но ми подеиства като всеки друг л-карнитин от евтините.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Яну 24, 2008 7:38 pm |
|
 |
Nasko_ol
Потребител
|
RockyBalboa написа:Известно е, че Гуарната съдържа кофеин, което би могло да подведе много хора, че двете съставки са взаимнозаменяеми. Л-карнитин с Гуарана на “P&B Labs е значително по-добра алтернатива на често срещаната комбинацията Л-карнитин с кафе, защото Гуараната е доста различна от кофеина, въпреки че съдържа вид кофеин. Понякога той е наричан гуаранин или метилксантин и е основният източник на способността и да увеличава енергията и да гори мазнини. Известно е, че метилкснатина е 3 пъти по-силен от обикновения кофеин като е доказано,че той престоява в кръвта много по-дълго, тъй като след като попадне в организма започва да се освобождава постепенно, което гарантира по-равномерно и продължително действие. Това може да е голямо предимство, тъй като на всички ни е познат краткотрайният ефект на кофеина, след преминаването на който човек се чувства унил и изтощен. Други две от по-важните съставки на гуараната са теофилин и треобомин. Клинични изследвания показват, че те стимулират сърцето и централната нервна система, спомагайки за повишаване на концентрацията и по-бързо преодоляване на умората, без това обаче да е съпроводено с обичайните за обикновения кофеин симптоми като раздразнителност и нервност.
П.П. Няма захар.
А за смеска с липо 6 можеш ли да ми кажеш нещо
|
| Пет Яну 25, 2008 8:55 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Ами за смесването на фет бърнър и л-карнитин казват че е добра комбинация, а тоя бърбър го искарват че е доста добър (до колкото прочетох) би трябвало да има голям ефект ако се съчатаят.
|
| Пет Яну 25, 2008 9:17 am |
|
 |
Nasko_ol
Потребител
|
RockyBalboa написа:Ами за смесването на фет бърнър и л-карнитин казват че е добра комбинация, а тоя бърбър го искарват че е доста добър (до колкото прочетох) би трябвало да има голям ефект ако се съчатаят.
ще пробвам ще съобщя още поръчката ми не е дошла и затова не съм го почнал но се надявам да има голям ефект
|
| Съб Яну 26, 2008 9:29 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Пет Сеп 05, 2008 5:14 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|