Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Molecular Nutrition - USA
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
а това може ли дасе комбинира с друго нещо или само е достатъчно силно ? и ако може да се комбинира с друго с какво още ?

Отговорете с цитат
Мнение  
С каквото искаш стига да не съдържа съставките, които възпрепятстват действието му. В САЩ го комбинират с протеин, с креатин, с NO продукти...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
а добре според теб с правелно хранене и с пари за колко време наи бързо мога да кача около 10 кг чиста мускулна маса ? като сметнеш че лятото правя почивка. незнам дали е правилно да правя лятото почивка де
ти ще кажеш ?
без да вземам анаболи и стероиди още защото имам какво да качвам то самосебеси
в смисъл рано ми е още тренирам няма 4 месеца
иначе по късно не съм против тях даже мисля да си взема нещо мн хубаво

Мнение  
Тук съм да отговарям на въпроси свързани с MOLECULAR NUTRITION, не да се опитвам да отгатна отговора на въпрос, който няма отговор и който не е свързан с фирмата. Да знаеш,че никои не е в състояние да ти отговори на въпроса. Няма как да се разбере за колко време ще качиш 10 кила с храна само.

Щом тренираш от 4 месеца значи незнам как правиш почивки лятото като тепърва идва първото ти лято, от както тренираш.

Ще ти отговоря все пак на този въпрос с почивката. Почивка повече от 2 седмици е катастрофална в този спорт.

Мисля, че не си формулирал 1вия си въпрос, както трябва.

Отговорете с цитат
Мнение  
При всеки деиства различно всичко е до организъм... някои начинаещ дето тежи 60кила ако го зима и се храни правилно и тренира може да качи 10,но примерно аз или фитнес бг или някои друг ветеран от форума едва ли ще качи 1-2 кила та може и да не качи нищо.То така само ако се качваше от всеки прием на каквото и да е,то щеше да има културисти по 200 кила !!!Особено ектоморф като мене -как стигнах над 90кг не ме питаите сложна работа Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
Потърси във форума на bodybuilding и ще видиш, че много от доволните са ветерани. В тестовия период на X-FACTOR е бил приложен на 12 ветерани, които са тренирали много тежко и са качили килограмите, за които споменах. Резултатите от експеримента може да видиш на таблицата по-долу и на сайта на фирмата. Разбира се, че не можеш с всеки цикъл да качваш килограми до пръсване. Всеки си има граница, всеки си има различна физика и генетика. И при стероидите е така. Растеж до определено ниво и спираш. Ако можеше да се расте с всеки цикъл представям си протата какви трябваше да са. Щяха на всяко състезание да са по-големи и по-големи.

Отговорете с цитат
Мнение  
http://www.molecularnutrition.bg/forum/viewtopic.php?t=23

ЗАПОЧВАМЕ НАБИРАНЕ ЗА СПОНСОРСТВО! ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИЧКО В ТЕМАТА. ЩЕ БЪДАТ ИЗБРАНИ 4 ЧОВЕКА. ИЗБРАНИТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ПРАВЯТ LOG НА ЦИКЪЛА ВЪВ ФОРУМА!

- 4.5-7 кг. чиста мускулна маса само за 50 дни!

WWW.MOLECULARNUTRITION.BG
Отговорете с цитат
Мнение  
ПРОМОЦИЯ!

Имаме промоция до 10сети този месец на продукти на Molecular.
-20% + безплатна доставка! При покупка директно от нас!

- 4.5-7 кг. чиста мускулна маса само за 50 дни!

WWW.MOLECULARNUTRITION.BG
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети