|
Страница 1 от 2
|
| Автор |
Съобщение |
DanielTriboeca
Потребител
|
 Molecular Nutrition - USA
Добър ден. Казвам се Даниел и работя в отдел хранителни добавки на фирма ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД. Ние сме официален вносител на MOLECULAR NUTRITION за България. Molecular Nutrition е фирма, която направи бум в света на хранителните добавки, поради откритието, което направи. Всеки занимаващ се с културизъм и всеки запален по този спорт в САЩ е чувал тази марка и по специално продукта, които произвеждат. Продукта се казва ANABOLIC X-FACTOR, той съдържа революционната съставка, която промени завинаги индустрията, тази съствка се нарича АРАХИДОНОВА КИСЕЛИНА. До сега няма недоволни от продукта! Той е един от най-продаваните продукти на всички времена. Резултатите, които постигате с него са близки на тези при анаболните стероиди. От 4.5 до 7 кг чиста мускулна маса само за 50 дневен цикъл! Отбелязаните тенденции са 44% увеличение на повдигането от лег максимум 1 повторение, 223% увеличение в средната анаеробна сила (Wingate), 600% увеличение във върховата сила (Wingate) и 250% увеличение в общата работа (Wingate) в сравнение с плацебо (хора, които само тренират).
Това е един от най-мощните продукти създавани някога!
Президента на компанията Уилям Левелин е най-известният изследовател на анаболните стероиди в света. Той е автор на най-продаваната и най-уважаваната книга за анаболните стероиди, която може да се намери на пазара. Всяка година излиза новo издание с обновена информация. Сегашното издание е за 2007ма година. За повече инфо посетете официалния сайт.
Цената е 124.99 лв. на ANABOLIC X-FACTOR
В САЩ се продава за 89.99$, както виждате съобрази ли сме се цената да е достъпна за потребителя.
За повече информация посетете официалния сайт на компанията за България:
http://www.molecularnutrition.bg - Beta version!
Full версията ще бъде качена скоро, там ще видите от къде ще може да си закупите продукта за всеки град, също така ще откриете много нова информация!
Ще обявя Full версията, когато пуснем сайта!
|
| Съб Яну 12, 2008 5:04 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
може ли да се коментира този продукт искам да кажа нещо,за да предпазя хората в форума. иначе и да не го кажа на мен не ми пречи аз си знам за мене си ?
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Съб Яну 12, 2008 8:49 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Може именно това е идята, вие да изкажете мнения или да зададете въпроси. А специалист от фирмата да може да ви даде компетентен отговор. Може да изказвате всякакви мнения във фирмените профили както за цялат дейност на фирмата така и за отделни продукти. Фирмите могат да рекламират както отделни продукти , так и обекти и цялат си деиност. Ще се премахват само мнения чиито тон е неправилен. Всичко друго е предмет на дискусия и няма да бъде санкционирано. Няма да спираме производителите или вносителите дареклсмират своите продукти тъй като смятаме че така потребителите ни ще могат да се запознаятс новостите в тази сфера.
|
| Съб Яну 12, 2008 9:04 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
добре щом имам разрешението на шефа значи ще изкажа моето мнение. тоест на чичо ми които е в америка ( МАЯМИ )
преди 30 мин прочетох статията и веднага го питах защото ми се стори много добро това за 5 дни 7 кг чиста мускулна маса и без почти никви странични ефекти само едно главоболие ?
та го питах и ето какъв отговор получих
[20:47:02] Hristo каза: ada64e,tova e otrova s bavno deystvie-edin priyatel pi tuk i se obrina,tova ima mnogo strani4ni efekti
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Съб Яну 12, 2008 9:12 pm |
|
 |
DanielTriboeca
Потребител
|
Това са еденици, при които може да се получи обрив. Даже обрива не е докоментиран като страничен ефект на продукта. Това, че този, който го е пил се е обринал значи, че не му понасят суплементите или е превишил дозата. Това е коментар направен от човек, който си няма понятие от този продукт. Посетете най-големия форум за добавки и въобще за културизъм на адрес forum.bodybuilding.com и вижте, че подобни изказвания няма. Форума е пълен с теми за X-Factor и за това, че продукта е невероятен. Ако пуснете тема там и им кажете, че това е отрова с бавно действие ще Ви се изсмеят.
Качил съм независимите университетски иследвания в сайта, които доказват, че X-Factor е безопасен в препоръчваната доза.
|
| Съб Яну 12, 2008 9:30 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Няма взимам никва страна защото не съм ползвал продукта. Но искам да ви кажа че понякога даден човек може да е алергичен към дадена добавка, но това не прави продукта лош или некачествен. В случая дори не знам какви са съсътвки и щ е се въздаржа от всякакви коментари. НО ще ви дам и конкретен пример. Тези от вас които четат и сайта зная ч е съм застъпник на употребат на манов мед с цветен прашец ( една лъжица сутрин на гладно) наали знаете колко хора са алергични към меда. Представети си какво ще стане ако го употреби човек които не знае за своят алергия. НО много малко от нас ще отречат че медът е полезен.
|
| Съб Яну 12, 2008 9:39 pm |
|
 |
DanielTriboeca
Потребител
|
Така е. Но с тази логика, човек може да е алергичен към суроватката, към глутамина, към креатина. Може да е алергичен към tribulos terestris... Съставката в ANABOLIC X-FACTOR е АРАХИДОНОВА КИСЕЛИНА. Това е смесица от детски храни. Арахидоновата киселина се съдържа и в месото. Затова, че според мен трябва да сте алергичен към месото, за да сте алергичен към X-FACTOR. До сега не сме срещали алергични към него, но е възможно и да има.
При някои хора поносимоста към хранителни добавки е нулева.
Съставки:
Последната промяна е направена от DanielTriboeca на Съб Яну 12, 2008 9:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Съб Яну 12, 2008 9:45 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Това исках и аз да кажа. Че човек може да е алергичен към ного неща и да не го знае което не прави съставки некачествени. После архидоновата киселина е омега 6 мастна киселина която се съдържа най-вече във фъстъците. Към фъстъци много хора са алергични. Тези които не са  спокоино
|
| Съб Яну 12, 2008 9:51 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
е това исках да разбера. аз не съм алергичен към фастъците .. но защото почти за всяко нещо се съветвам с чичо ми тои се води че разбира поне там от тия американските и за това като го питах ми каза така за неговия приятел. дето викате няма начин на всички да деиства така , но аз в първия момент се стреснах
|
| Съб Яну 12, 2008 9:53 pm |
|
 |
BBAR
Потребител
|
Стана ми интересно и потърсих в нета и там намерих:
ВНИМАНИЕ :
Не се препоръчва на лица под 18 години, бременни и кърмещи.
Ефекта на X-Factor може да се възпрепятства с консумирането на определени лекарства или добавки. Сведете до минимум приемането на медикаменти против болка, съдържащи ацетаимнофен, ибупрофен или аспирин, нестероидни противовъзпалителни лекарства (NSAIDs - Non-Steroidal Anti-Inflammatory Drugs), добавки с ленено и рибно масло и конюгирана линолова киселина (Conjugated Linoleic Acid - CLA), докато приемате X-Factor. Поддържайте балансирана високопротеинова диета, ограничете мазната риба до два пъти седмично и избягвайте небалансираното (много високо) консумиране на храни, известни, че имат високо съдържание на омега 3 мастни киселини, докато приемате X-Factor.
Сухранявайте на сухо и прохладно място . Пазете далеч от деца !
Може човека да не е съобразил нещо и да е пил няква комбинация. Аз като гледам и аз дост трудно ще мога да съобразя как и с какво да го вземам. Не знам толкова много че да мога да разбера в коя храна конюгирана линолова киселина или омега 3 мастни киселини. Явно не за мен. Или ако се псра на него ще трябва да направя сериозна консултация за диетата.
А още нещо ако примерно го вземама в момента и се разболея от грип как трябва да процедирм. Колко време да изчакам щото нали сега точно ибупрофен рекламират при грип и настинка и ако доктора ми го е изписал . След колко дена да го пия та да няма проблем
|
| Съб Яну 12, 2008 10:20 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
е да то повечето неща са за 18 + особено от тази категория . това не ми е проблем на 19 съм , но
това ми звучи невероятно за 50 дни 7 кг чиста мускулна маса. . .
на дали страничните му ефекти ще са само главоболие
то ако е така веднага давам 100 и колко лева беше.. аз като слушах бат Митко Димитров човека вика че на година качвал по колко кг беше мускулна маса ( Сега ме мързи да го гледам пак да ви кажа с точност ) но със сигорност това това ако беше по добро щеше да изпие 2 опаковки и за 3 месеца да качи 15 кила и то МУСКУЛНА МАСА забележете
незнам може и да греша
|
| Съб Яну 12, 2008 10:27 pm |
|
 |
DanielTriboeca
Потребител
|
Продукта не е ограничен за 18 годишни! Никъде не е казано, че не може да се взима от 18 годишни!
Вземайте по 4 капсули на ден, ако тежите 91 килограма (200 фунта) или повече, и 3 капсули дневно, ако теглото ви е по-малко. Капсулите могат да се приемат с храната и най-добре да се разделят на 3 или 4 отделни приема (1 капсула, 3-4 пъти на ден). Вземайте ги в продължение на 50 дни (за един пълен цикъл са необходими 2 флакона), след това направете почивка най-малко 50 дни. Тъй като X-Factor усилва обръщението на протеини в тренираните мускули, може да имате нужда от увеличаване на общата дневна доза протеин и приемане на калории, за да натрупате достатъчно мускулна маса. Това често е увеличение в обхвата от 500 до 1000 калории на ден.
Ефекта на X-Factor може да се възпрепятства с консумирането на определени лекарства или добавки. Сведете до минимум приемането на медикаменти против болка, съдържащи ацетаимнофен, ибупрофен или аспирин, нестероидни противовъзпалителни лекарства (NSAIDs - Non-Steroidal Anti-Inflammatory Drugs), добавки с ленено и рибно масло и конюгирана линолова киселина (Conjugated Linoleic Acid - CLA), докато приемате X-Factor. Поддържайте балансирана високопротеинова диета, ограничете мазната риба до два пъти седмично и избягвайте небалансираното (много високо) консумиране на храни, известни, че имат високо съдържание на омега 3 мастни киселини, докато приемате X-Factor. Не забравяйте да пиете най-малко 1.90 литра (64 унции) вода дневно, докато приемате X-Factor.
Ако взимаш храни богати на омега 3 мастни киселини, аспирин, ибупрофен или др. няма да ти стане нищо, но ще възпрепятстваш ефекта на X-FACTOR. С други думи няма усетиш пълната мощ на този продукт. Но ако се разболееш докато го взимаш не е препоръчително да продължиш употребата му. Спри, докато се излекуваш и после продължи с цикъла.
@Hristo Borisosov
Това, колко килограма ще качиш зависи от генетика и от физика. Някои качват 3 някои качват 7 има и сличаи на хора, които качват от него 10кг.
Недей гледа Митака, той взима много по-мощни препарати и от друга категория. Той е достигнал до такова ниво, че да качва от добавки за него е невъзможно. Всеки си има пик в растежа. Когато това настъпи се прибягва до забранените препарати. Не си мисли, че той не пие протеини, геинери и др. продукти пие, но растежа при него не идва от тях, те му вършат друга работа. Заместват храненето понякога, помагат за възстановяване, което от своя страна помога и за растежа!
ВНИМАНИЕ ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕТЕ НА ТОВА:
ВНИМАНИЕ! Този продукт не трябва да се приема, ако имате диабет, астма, високо кръвно налягане, високо ниво на холестерол, артрит, сърдечно заболяване, уголемяване на простатата, рак; ако страдате от възпалителни заболявания или сте на диета с ограничено червено месо; при бременност рискувате да получите удар (припадък).
Консултирайте се с вашия лекар преди да употребите X-Factor и в случай, че взимате други лекарства или страдате от друго заболяване!
ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДОЗА!
ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ!
ДА СЕ СЪХРАНЯВА ПЛЪТНО ЗАТВОРЕН, НА ХЛАДНО, СУХО МЯСТО, НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА. ДА НЕ СЕ ИЗЛАГА НА ПРЯКА ТОПЛИНА, ВЛАГА ИЛИ СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА!
Последната промяна е направена от DanielTriboeca на Съб Яну 12, 2008 11:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Съб Яну 12, 2008 10:53 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
е добре аз както съм 181 см висок ако стана 95 кила няма ли да изглеждам дебел ?
|
| Съб Яну 12, 2008 11:05 pm |
|
 |
DanielTriboeca
Потребител
|
Hristo Borisov написа:е добре аз както съм 181 см висок ако стана 95 кила няма ли да изглеждам дебел ?
На това вече не мога да отговоря. Ако сам не си прецениш незнам кой може.
|
| Съб Яну 12, 2008 11:08 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Ако са мускули със сигурност не. Аз съм 170 и съм бил 96 кг и никой не ми е казвал че съм дебел
|
| Съб Яну 12, 2008 11:10 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Юли 05, 2008 11:38 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 2
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|