Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
ЖЕН -ШЕН
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение ЖЕН -ШЕН 
Знае ли някой как влияе жен-шенът / сибирски, под форма на ампули/ на женския организъм? Взех няколко ампули, уж за тонизиране, а ми се струва,че почвам се "поразяждам" Rolling Eyes Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Дозировка: китайският и корейският се приемат в дневна доза от 100-500мг, най-добре сутрин на гладно. За сибирския жен-шен дневната доза е 400-1200мг, препоръчва се с чаша вода, защото най-лековитите свойства показва при вземане с повече течности.

http://zdrave.hit.bg/products/gienseng.html
http://healthyfood.info.bg/Herbs/Zhen_Shen.html
http://www.bb-team.org/stuff/000712.php

Това успях да намеря

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
поразяждаш?в смисъл?отслабваш?

Мнение  
В смисъл - увеличава ми се апетита,когато пия жен-шен,та затова , колкото и да е полезен,избягвам го.Иначе ми действа тонизиращо, по-лесно понасям ежедневното натоварване, което не е малко. Ама две добринки няма. Twisted Evil Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
и аз тъй викамSmileзначи жен-шена ако ще и златен да няма да го вземам Laughing нали трябва да сме слаби

Мнение  
И Жен-шен ми препоръчаха срещу пролетна умора, ама смея ли Rolling Eyes Дали ще качвам килограми от витамини или от билки, май е все едно Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз на баща ми взех едни 10 шишенца в една кутия- "Боди пауър" се казва... Камбинация от жен- шен, пчелно млечице и екстрат от люспи от червено грозде.. Доволен е, каза че го тонизира, но за увеличен апетит не е споменал.. Rolling Eyes

Мнение  
M@R#@ написа:
Аз на баща ми взех едни 10 шишенца в една кутия- "Боди пауър" се казва... Камбинация от жен- шен, пчелно млечице и екстрат от люспи от червено грозде.. Доволен е, каза че го тонизира, но за увеличен апетит не е споменал.. Rolling Eyes

забелязвам че обръщаш внимание на химията а на личностната особа не на какво се дължи това нима не мислиш че човешкия дух не е по силен от всички отвари на света взети заедно...

Мнение  
1.3 Всеки опит за нелоялна реклама (на продукти, фирми, магазини и сайтове) ще бъде санкциониран.

Отговорете с цитат
Мнение  
аз го взимах за да ми ускорява метаболизма, за да израста по-бързо Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
и да допълня според моите логики Laughing щом ускорява метаболизма значи по-бързо обменя хранителните вещества и се чустваме по-добре и по слаби и стройни Laughing за дамите го препоръчвам Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
бе яжте по една тенжера свинско с кисело зеле на ден и ако имате проблем пак пишете Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети