| Автор |
Съобщение |
little_angel
Потребител
Местожителство: В сърцата на хората...надявам се:)
|
 Въглехидратни блокери
Здравейте!Какво мислите за тях?Чувала съм,че били добри...Можеш да си позволяваш от време на време сладичко и след това не се усвоява от организма и не дебелееш!
Бихте ли ми препоръчали фирма и т.н...Искам да си купя!
Благодаря!
| Съб Яну 19, 2008 12:43 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Знам че Genesis имат Shugar bloker. Но .. по-добре е да залагаш на от време на време за сладичкото. Пак си го вземи , но само като допълнителна превенция
|
| Съб Яну 19, 2008 1:14 pm |
|
 |
little_angel
Потребител
Местожителство: В сърцата на хората...надявам се:)
|
А може ли да ми навреди нещо?Ако не го взимам всеки ден,ами от време на време примерно...като искам малко повечко да си хапна?
| Съб Яну 19, 2008 1:34 pm |
|
 |
aneurism
|
ае недей се занимава с това!! ..и не слушай хора, дет' хабер си нямат от биохимия и физиология!!
|
| Нед Апр 13, 2008 2:15 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
Ако с в процес на намаляване на теглото,вземи си един качествен фет бърнър от рода на Lipo6,или Animal Cuts (мисля че става и за жени),и така няма да се притесняваш от храната,защото пак ще сваляш.А ако си с фигура която те задоволява и просто искаш да я запазиш,си вземи един L-карнитин (или Acetil L-canitin) и го приемаи сутрин на глодно,придружено с една лека аеробика.Ако това го правиш всекидневно,храната няма да ти влияе (освен ако под малко сладко нямаш предвид промишлени количества).
@aneurism кой имаш предвид под "хора, дет' хабер си нямат от биохимия и физиология".Някой определен човек,или попринцип?
|
| Пон Апр 14, 2008 7:28 pm |
|
 |
aneurism
|
Ultra
Потребител
Отговорете с цитат
Мнение
Ако с в процес на намаляване на теглото,вземи си един качествен фет бърнър от рода на Lipo6,или Animal Cuts (мисля че става и за жени),и така няма да се притесняваш от храната,защото пак ще сваляш.А ако си с фигура която те задоволява и просто искаш да я запазиш,си вземи един L-карнитин (или Acetil L-canitin) и го приемаи сутрин на глодно,придружено с една лека аеробика.Ако това го правиш всекидневно,храната няма да ти влияе (освен ако под малко сладко нямаш предвид промишлени количества).
@aneurism кой имаш предвид под "хора, дет' хабер си нямат от биохимия и физиология".Някой определен човек,или попринцип?
---... абе акто гледах какви глупости се пишат и се изнервих малко...
Но да ти кажа тоя липо 6 не е много добър препарат. Не съм запознат какво е съдържанието на другите бърнъри, тоя го поразгледах. Има доста неща, които аз няма да се прежаля да глътна.... ае например гугулстерон.. той е с раститиелен произход и има някои положителни ефекти при орален прием (тях няма да ги изброявам), но конкретно по темата гуглостаронът активира адипоцитната апоптоза, демек програмирана смърт на адипоцити. Това от една страна може да изглежда съблазително, тъй като се намаляжа техния дефинитиен брой, но според мен е доста рисковано. активирането на такъв механизъм е екстремно деисвие и може да има неприятни последствия като неопластични изменения и др. свързани с отключването на тези гени. освен това може и да понижи потреблението на тестостерон. понеже са от едно семейство и единия инхибира експресията на лиганди за другия, предполагам.... абе с две думи малко рискована е цялата тая работа..
Последната промяна е направена от aneurism на Вто Апр 29, 2008 9:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Вто Апр 29, 2008 1:43 am |
|
 |
paol
Потребител
|
Има много хубав неотрализатор и то комбиниран и за въглехидрати и за мазнини на SCITEC NUTRITION и се казва HCA-CHITOZAN хидроксицитричната киселина се извлича от плода Гарциния камбоджа и повишава активноста на ензимите отговорни за изгарянето на собствените мазнини и деиства кото инхибитор на някой ензими,напримерАТФ цитрат лиаза който превръшта излишните въглехидрати в мазнини а другата му съставка е хитозана който е полизахарид извличащ се от раковините на морските животни той преминава процес на деацетилаза които повишава активнаста му.Той е като магнит за мазнините и ги ;споява; в стомаха преди да бъдат абсорбирани и да навлязат в кръвообръштението но всички тези неотрализатори не изключват употребата на стандартните фат бърнъри те се вземат за да не си на крайна диета а все пак да получиш някакъв резултат.
|
| Вто Апр 29, 2008 12:23 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
То ако ще се отслабва с вредни препарати,най-добре взимаи медикаменти за целта,поне и знаеш вредните деиствия.
Но по-добър въглехидратен блокер от НВД няма.
|
| Вто Апр 29, 2008 1:38 pm |
|
 |
opletigra
|
Muscletech Hydroxycut CARB CONTROL - 140 caps
върши не лоша работа - поне от отзивите които чувам
ето линк за инфо
http://www.fitnes-bg.com/forum/muscletech-hydroxycut-carb-control-140-caps-t2541.html
|
| Чет Май 08, 2008 12:32 am |
|
 |
|
|