Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
За орелефяване на коремните плочките
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение За орелефяване на коремните плочките 
така ....имам плочки коремът ми е плоъсък но искам да направя плочките мноо по релефни и по голями кажете са кво да правя повече коремни преси ли повече серии ..а и искам да махна малкото мазнна от корема не е много за да оформя плочките мерси

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение  
За да станат по релефни ги тренираи един път седмично.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ дали това е таината ? 1 път в седмицата ? защото аз правя по 3 пъти в седмицата корем общо ми се събират сигорно 800-900 коремни преси на седмица а не се получава това което искам ( без да ги стегна да се виждат )
аз си го обяснявам че нестава защото качвам маса а неможе едновремено с това корема да си остане същия или още по малко пък да ми се виждат плочките без да го стегна ?
че мисълта ми е по добре ли ще е ако ги правя 1 път в седмицата вместо 3 пъти ?

Мнение  
корема си е като другите мускили за да са по-изпъкнали им трябва да се напълнят с гликоген ( плочките) , а чистенето им става с кардио и диета. Много хора си мислят че става согромен брой преси ма ане. Дру е вупроса че ако някой е мазн като вдигне обема на плочките корема му изглезда още по голям. Не напразно препоръчвам първо изчистване на корема и тогава активан работа за него. Иначе по добре да се тренирата саамо косите за да не излиза напред.

Отговорете с цитат
Мнение  
e добре ...аз сега имам цел да кача маса ..а дали мога с това и да кача масата на плочките и точно как .....а да питам как да изчистим плочките ..по подробно ако може мерси ..

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Според мен си е до ген,не всеки може да извади яка преса.......Не говоря за онези преси тип-работлив 50кг циганин,а за иситнска преса....

14/88
Отговорете с цитат
Мнение  
С химия може почти секи Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
от какво трябва да се пазим като правим тази диета за из4истване?

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами как да оформя долната част на корема,защото при мене горната част е по изпъкнала,и какви упражнения да правя за корем,в моментра правя 2 вида...

Отговорете с цитат
Мнение  
Ivorz написа:
Ами как да оформя долната част на корема,защото при мене горната част е по изпъкнала,и какви упражнения да правя за корем,в моментра правя 2 вида...

Лягаш и си свиваш краката все едно си седнал. После ги сгъваш към корема колкото можеш. Същото може да го правиш и от вис. Крънч, драгон глаф, планкове много упражнения има разгледай форума!

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
хахахаха Trofi е прав с химия може всеки Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети