| Автор |
Съобщение |
love_22
Потребител
|
 За орелефяване на коремните плочките
така ....имам плочки коремът ми е плоъсък но искам да направя плочките мноо по релефни и по голями кажете са кво да правя повече коремни преси ли повече серии ..а и искам да махна малкото мазнна от корема не е много за да оформя плочките мерси
|
| Нед Яну 20, 2008 4:31 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
За да станат по релефни ги тренираи един път седмично.
|
| Нед Яну 20, 2008 4:42 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
ФИТНЕС БГ дали това е таината ? 1 път в седмицата ? защото аз правя по 3 пъти в седмицата корем общо ми се събират сигорно 800-900 коремни преси на седмица а не се получава това което искам ( без да ги стегна да се виждат )
аз си го обяснявам че нестава защото качвам маса а неможе едновремено с това корема да си остане същия или още по малко пък да ми се виждат плочките без да го стегна ?
че мисълта ми е по добре ли ще е ако ги правя 1 път в седмицата вместо 3 пъти ?
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Нед Яну 20, 2008 4:46 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
корема си е като другите мускили за да са по-изпъкнали им трябва да се напълнят с гликоген ( плочките) , а чистенето им става с кардио и диета. Много хора си мислят че става согромен брой преси ма ане. Дру е вупроса че ако някой е мазн като вдигне обема на плочките корема му изглезда още по голям. Не напразно препоръчвам първо изчистване на корема и тогава активан работа за него. Иначе по добре да се тренирата саамо косите за да не излиза напред.
|
| Нед Яну 20, 2008 5:21 pm |
|
 |
love_22
Потребител
|
e добре ...аз сега имам цел да кача маса ..а дали мога с това и да кача масата на плочките и точно как .....а да питам как да изчистим плочките ..по подробно ако може мерси ..
|
| Нед Яну 20, 2008 7:39 pm |
|
 |
metoman
Потребител
|
Според мен си е до ген,не всеки може да извади яка преса.......Не говоря за онези преси тип-работлив 50кг циганин,а за иситнска преса....
_________________ Без бодеж,няма растеж!
White Pride World Wide!
Adolf Hitler unser Fuhrer!
14/88
|
| Нед Яну 20, 2008 7:43 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
С химия може почти секи
|
| Нед Яну 20, 2008 9:20 pm |
|
 |
cesekarche
Потребител
|
от какво трябва да се пазим като правим тази диета за из4истване?
|
| Пон Яну 21, 2008 5:25 pm |
|
 |
Ivorz
Потребител
Местожителство: Razgrad
|
Ами как да оформя долната част на корема,защото при мене горната част е по изпъкнала,и какви упражнения да правя за корем,в моментра правя 2 вида...
|
| Пет Фев 15, 2008 5:58 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Ivorz написа:Ами как да оформя долната част на корема,защото при мене горната част е по изпъкнала,и какви упражнения да правя за корем,в моментра правя 2 вида...
Лягаш и си свиваш краката все едно си седнал. После ги сгъваш към корема колкото можеш. Същото може да го правиш и от вис. Крънч, драгон глаф, планкове много упражнения има разгледай форума!
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Пет Фев 15, 2008 6:25 pm |
|
 |
toshko81
Потребител
|
хахахаха Trofi е прав с химия може всеки
|
| Пет Фев 15, 2008 8:12 pm |
|
 |