Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
primobolan+stromba+carsil
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение primobolan+stromba+carsil 
здр колеги!
Мисля пролетта или началото на лятото да направя цикъл с горепосочените медикаменти с цел изчистване и орелефяване. Колко време трябва да направя цикъла, в какви дози трябва да взема препаратите? Мога ли да очаквам акне и косопад (туй като стромбата е получена от дихидротестостерон)? Ако някои е парвил нещо подобно, моля да сподели... Освен това какъв тестостерон стимулиращ цикъл да направя след приема на тези анаболи?
Благодяра Ви предварително за помоща!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Стига глупости. Нито един от двата препарата не подтиска ендогеното производство на тестостерон. Дозата добре. Но препартите имат орална и парентрална форма, какв си избрал. И карсил се пие само ако са 17- алкилирани стероиди иначе не необходимо

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами колко седм да направя цикъла...8 достатъчни ли са? стромбата мисля 30-40мг дневно а примоболана незнам...имаше някъде информация и за него...мисля че дозите бяха 30-40мг и за него дневно, но в това не съм сиг

Отговорете с цитат
Мнение  
Като гледам дозировките оставам с впечатлени че секаниш да приемаш орални препарати. Това означчава по-скъпо, по-нефикасно и по-вредно. Твърдението ми е за тези препарати конкретно, инжекционат форма и на двата е депо и по-удачна. Освен ако не си състезател по нещо и е възможен допинг контрол. Оралните се чистят много по-бързо.

Отговорете с цитат
Мнение  
не съм състезател...и да точно оралните препарати се готвя да вземам, защото инжекционни ще ми създадат мн други грижи-трябва да търся кой да ми ги бие, да плащам за това и да отделя време да отида до въпросното място и така, а най вече времето ще ми е проблем

Отговорете с цитат
Мнение  
Винстрола през ден по 1 ампула,земи си и дека щом искаш релеф почваш с 400 първата седмица после по 200 и последната пак 400.За примаболана 100-200mg седмично и тъи като се получава подтискане на тестостерона след цикъла зимаш Clomid i Pregnil.Мисля че 8 седмици е добре за цикъла i karzil не ти трябва !

Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
Винстрола през ден по 1 ампула,земи си и дека щом искаш релеф почваш с 400 първата седмица после по 200 и последната пак 400.За примаболана 100-200mg седмично и тъи като се получава подтискане на тестостерона след цикъла зимаш Clomid i Pregnil.Мисля че 8 седмици е добре за цикъла i karzil не ти трябва !

Да, то нали карзила лекува - к'ъв е смисъла - а и от него не можеш да се натровиш качествено Laughing
прав си ... Razz

Мнение  
Да прави цикъл с метан,омнадрен и т.н. ще му трябва карзил,ама закво му е за винстрол дека и примаболан ??? Ако иска да го пие ама не му трябва !

Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
Да прави цикъл с метан,омнадрен и т.н. ще му трябва карзил,ама закво му е за винстрол дека и примаболан ??? Ако иска да го пие ама не му трябва !

аз съм чувал че е по добре да се пие liv52 по време на цикъл.

Мнение  
Лив,карзил,кломид,прегнил .....

Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
Лив,карзил,кломид,прегнил .....

Laughing е мерси че ме оведоми Laughing Laughing кажи са кво да пием да съм як Laughing

Мнение  
Пресно млеко и вода от чешмата Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:

половинат добре, ама ако ми обясниш кой точно препарат налагаа употебата на кломифен цитрата и прегнила ще ме шроссветлиш много защо аз явно нещо не съм наясно. Ако винстрола е орален приема на карсил е желателен.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Bicepsa написа:

половинат добре, ама ако ми обясниш кой точно препарат налагаа употебата на кломифен цитрата и прегнила ще ме шроссветлиш много защо аз явно нещо не съм наясно. Ако винстрола е орален приема на карсил е желателен.

Примаболана ... ако го взима в големи дози се получава подтискане на тестостерона.При 100мг на седмица няма да има такова нещо,но при повече е добре да вземе кломид и/или прегнил.За карзила незнам ама според мен няма нужда да го зима

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети