| Автор |
Съобщение |
bIldEr
Потребител
Местожителство: В залата ...
|
 RQ: Сайт за маркови облекла
Някой знае ли сайт за маркови облекла откъдето мога да поръчам, че в моя град цените са космически ...
|
| Чет Юни 05, 2008 7:08 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
scorpion
Потребител
|
А защо си мислиш,че в сайта няма да са космически...да не мислиш,че в сайта ги продават на фабрична цена...
_________________ No one can be so so like me...
|
| Чет Юни 05, 2008 8:15 pm |
|
 |
bIldEr
Потребител
|
ем незнам. Може пък да са по-евтини
|
| Чет Юни 05, 2008 8:22 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
bIldEr написа:ем незнам. Може пък да са по-евтини 
наи-добре е да имаш познати в тоя бизнес
|
| Чет Юни 05, 2008 8:27 pm |
|
 |
todo
Потребител
|
На истинските маркови дрехи цените им са почти еднакви навсякъде. Аз като реша да си купя нещо по-скъпо отивам в представителните магазини. Иначе е много вероятно да дадеш много пари за някой парцал.
|
| Чет Юни 05, 2008 10:34 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
Честа е практиката да се отива до съседна турция за да се вземат дрехи от фабриките,но естесвено говорим за голямо количество,защото иначе е безмислено.
Наскоро получих от кипър маратонки пума за 25 евро (закупени от турската част на кипър).Нямат никъква разлика с модела който е в магазините на пума тук (които са от таиван).Но ми са малки,затова ги подарих на приятел.
|
| Пет Юни 06, 2008 12:03 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
В Турция(някъде в началото на азиатската част,след Одрин) има един огромен магазин,в който всичко се продава на фабрична цена и дрехите са изключително евтини и качествени,обаче аз никога не бих отишла до Турция за да си напазарувам...ще си дам 100-то лева за дънките в БГ отколкото на турците...Но определено,когато тръгнеш да търсиш дрехи, трябва да обиколиш доста магазини(а пък на вас мъжете хич не ви се нрави) защото в един магазин може едни дънки да са 100 лв,а в друг да са 150 лв.
|
| Пет Юни 06, 2008 8:42 am |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
scorpion написа:В Турция(някъде в началото на азиатската част,след Одрин) има един огромен магазин,в който всичко се продава на фабрична цена и дрехите са изключително евтини и качествени,обаче аз никога не бих отишла до Турция за да си напазарувам...ще си дам 100-то лева за дънките в БГ отколкото на турците...Но определено,когато тръгнеш да търсиш дрехи, трябва да обиколиш доста магазини(а пък на вас мъжете хич не ви се нрави) защото в един магазин може едни дънки да са 100 лв,а в друг да са 150 лв.
много ама страшно ме е яд когато приятелката ми каже точно това просто издивявам
|
| Пет Юни 06, 2008 11:01 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
aGGeSSive` написа:scorpion написа:В Турция(някъде в началото на азиатската част,след Одрин) има един огромен магазин,в който всичко се продава на фабрична цена и дрехите са изключително евтини и качествени,обаче аз никога не бих отишла до Турция за да си напазарувам...ще си дам 100-то лева за дънките в БГ отколкото на турците...Но определено,когато тръгнеш да търсиш дрехи, трябва да обиколиш доста магазини(а пък на вас мъжете хич не ви се нрави) защото в един магазин може едни дънки да са 100 лв,а в друг да са 150 лв. много ама страшно ме е яд когато приятелката ми каже точно това просто издивявам
Кое по-точно...за обикалянето...или за тва,че предпочитам да си дам 100-то лв в БГ,отколкото да отида до Турция...или за др говориш...
|
| Пет Юни 06, 2008 12:29 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
scorpion написа:aGGeSSive` написа:scorpion написа:В Турция(някъде в началото на азиатската част,след Одрин) има един огромен магазин,в който всичко се продава на фабрична цена и дрехите са изключително евтини и качествени,обаче аз никога не бих отишла до Турция за да си напазарувам...ще си дам 100-то лева за дънките в БГ отколкото на турците...Но определено,когато тръгнеш да търсиш дрехи, трябва да обиколиш доста магазини(а пък на вас мъжете хич не ви се нрави) защото в един магазин може едни дънки да са 100 лв,а в друг да са 150 лв. много ама страшно ме е яд когато приятелката ми каже точно това просто издивявам
Кое по-точно...за обикалянето...или за тва,че предпочитам да си дам 100-то лв в БГ,отколкото да отида до Турция...или за др говориш...
Но определено,когато тръгнеш да търсиш дрехи, трябва да обиколиш доста магазини(а пък на вас мъжете хич не ви се нрави) защото в един магазин може едни дънки да са 100 лв,а в друг да са 150 лв.
|
| Пет Юни 06, 2008 12:45 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
aGGeSSive` написа:scorpion написа:aGGeSSive` написа:scorpion написа:В Турция(някъде в началото на азиатската част,след Одрин) има един огромен магазин,в който всичко се продава на фабрична цена и дрехите са изключително евтини и качествени,обаче аз никога не бих отишла до Турция за да си напазарувам...ще си дам 100-то лева за дънките в БГ отколкото на турците...Но определено,когато тръгнеш да търсиш дрехи, трябва да обиколиш доста магазини(а пък на вас мъжете хич не ви се нрави) защото в един магазин може едни дънки да са 100 лв,а в друг да са 150 лв. много ама страшно ме е яд когато приятелката ми каже точно това просто издивявам
Кое по-точно...за обикалянето...или за тва,че предпочитам да си дам 100-то лв в БГ,отколкото да отида до Турция...или за др говориш... Но определено,когато тръгнеш да търсиш дрехи, трябва да обиколиш доста магазини(а пък на вас мъжете хич не ви се нрави) защото в един магазин може едни дънки да са 100 лв,а в друг да са 150 лв.
Хехехе...знаех си тва за обикалянето...всъщност тва,че можеш н едно място да намериш дадена дреха по скъпа,а пък на друго по-ефтина,е само предтекст,за да можем да обиколим всички възможни магазини
|
| Пет Юни 06, 2008 4:22 pm |
|
 |
todo
Потребител
|
scorpion написа:aGGeSSive` написа:scorpion написа:aGGeSSive` написа:scorpion написа:В Турция(някъде в началото на азиатската част,след Одрин) има един огромен магазин,в който всичко се продава на фабрична цена и дрехите са изключително евтини и качествени,обаче аз никога не бих отишла до Турция за да си напазарувам...ще си дам 100-то лева за дънките в БГ отколкото на турците...Но определено,когато тръгнеш да търсиш дрехи, трябва да обиколиш доста магазини(а пък на вас мъжете хич не ви се нрави) защото в един магазин може едни дънки да са 100 лв,а в друг да са 150 лв. много ама страшно ме е яд когато приятелката ми каже точно това просто издивявам
Кое по-точно...за обикалянето...или за тва,че предпочитам да си дам 100-то лв в БГ,отколкото да отида до Турция...или за др говориш... Но определено,когато тръгнеш да търсиш дрехи, трябва да обиколиш доста магазини(а пък на вас мъжете хич не ви се нрави) защото в един магазин може едни дънки да са 100 лв,а в друг да са 150 лв.
Хехехе...знаех си тва за обикалянето...всъщност тва,че можеш н едно място да намериш дадена дреха по скъпа,а пък на друго по-ефтина,е само предтекст,за да можем да обиколим всички възможни магазини 
И накрая за капк на всичко пак се връщате в първия магазин
|
| Пет Юни 06, 2008 8:59 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Общо взето....да...
|
| Съб Юни 07, 2008 10:03 am |
|
 |
bIldEr
Потребител
|
мерси за всички сайтове, които постнахте  - шегичка -
явно никой не знае подобен сайт
|
| Нед Юни 08, 2008 9:57 am |
|
 |
maria
Модератор
|
А ти не можеш ли да си потърсиш
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Нед Юни 08, 2008 10:08 am |
|
 |
|
|