Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Skype Потребители
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Skype Потребители 
Мисля ,че темата става Wink все пак .. някой може да иска да поговори с някой лично и не по ЛС .. защото се губи много време Smile Та тук .. Който иска може да си напиши Skype Потребителското име Smile или ICQ или нещо такова

Skype - dargon91

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
viktor_ot_pernik

Мнение  
моя е stalin 180

Последната промяна е направена от zob40 на Чет Ное 01, 2007 10:13 am; мнението е било променяно общо 1 път
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
skype - xbhtep

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
сега започвам да въвеждам ред и дисциплина.Щом не искате да си давате skypovete не пишете в темата .Няма смисъл от спам по добре да има само skype имена за да може да улесниме нещата .Благодаря предварително.

Мнение  
Виктор Терзийски написа:
сега започвам да въвеждам ред и дисциплина.Щом не искате да си давате skypovete не пишете в темата .Няма смисъл от спам по добре да има само skype имена за да може да улесниме нещата .Благодаря предварително.
нещто не можах да разбера би ли поеснил

Отговорете с цитат
Мнение  
няколко човека нали казаха че няма да си дават skypa не искат толко хора да им го научат и такива причини и аз казвам да не пишат излишно.Да не спамиме искам.Искам в тая тема да се пише само skype имена.Ако има друго мнение освен skype име го трия това важи от сега Smile

Мнение  
Виктор Терзийски написа:
няколко човека нали казаха че няма да си дават skypa не искат толко хора да им го научат и такива причини и аз казвам да не пишат излишно.Да не спамиме искам.Искам в тая тема да се пише само skype имена.Ако има друго мнение освен skype име го трия това важи от сега Smile
атака и аз съм съгласен

Отговорете с цитат
Мнение  
bodybuildersl хехе

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети