Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
SPA почивка
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение SPA почивка 
Кога за последно посетихте SPA център, в кой град? Кои са предпочитаните от вас процедури? Ако някой град известен с извори или спа център ви е направил впечатление препоръчайте го на останалите участници във форума.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Много хубав въпрос, но се пита дали можем да ходим на SPA процедури . Малко не са по-джоба на всички Laughing Аз последно ходих в гр.Хисаря, хотел Аугуста. Предлагат много неща, но не ми беше достъпно всичко, естествено.Най-ме впечатлиха т. н. Мокса процедури, защото бях виждала такова нещо само по телевизията. То даже в началото изпитваш малко страх, макар че няма защо.Друг е въпросът, че са нужни няколко сеанса, за да ти мине болката.

Отговорете с цитат
Мнение  
На любителите на планината препоръчвам хотел „Тихият кът”, който се намира на 700 м от центъра на град Априлци. От терасата на хотела се виждат върховете Марагидик и Ботев, въобще природата е великолепна и лятото, и зимата.Могат да се предприемат походи по маркирани екопътеки. Има открит плувен басейн, но сега май ще е по-добре да се ползва ски – пистата, която е с влек.
В хотела откриха нова фитнес зала, има и сауна. Собствениците на хотела осигуряват и коне, Laughing стига да умеете да яздите, защото не било толкова лесно, колкото ми се струваше Rolling Eyes

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети