Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
"SYNTRAX" SPYCE или FIRE това е въпроса???
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение "SYNTRAX" SPYCE или FIRE това е въпроса??? 
Здравейте,
става въпрос за това, че се налага да сваля около 7-8 кг за не повече от 10 седмици.
Работата е там, че немога и не искам да пазя някакви строги диети.
Изготвил съм си подходяща програма за тренировки (понеже ги бях позабравил за няколко месеца),
но при всички положения ще са ми необходими качествени добаки.
Тук вече идваме на въпроса кой бърнър е по-добър и съответно, кой се комбинира с течен Л-Карнитин.
("SYNTRAX" SPYCE или FIRE това е въпроса???)

Моля за съвет и ако има някой, който е пробвал такава комбинация (Л-Карнитин и бърнър) да сподели
резултатите и времето на ползване.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Върху познати съм прилагал Анимал Кът с течен L-carnitine. Ефекта беше добър , единствено проблем имаше от това че човека имаше някаква сврухчуствителност към анимал и се чустваше леко замаян. Което му създаваше известни проблеми при трениовката. Но все пак свали доста.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ и аз мися да го пробвам от амрт месец анимал кут с течен л царнитин но да спазвам ли янкакав хранителен режим НВД или не6то такова или само да махна мазнините от храненето и малко да понамаля вуглехидратите

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре, а за тези фатбърнари какво Ви е мнението ("SYNTRAX" "SPYCE и "SYNTRAX" "FIRE)?
Те не са никак евтини - 100/120 лв
Освен това забравих да спомена, че всичко е заради състезание, на което ще участвам през април
и парите не са от значение важни са сроковете и резултатите, а именно от моите 77кг трябва да стана 69кг
най-късно седмица преди самото събитие.

Отговорете с цитат
Мнение  
и аз мися да го пробвам от амрт месец анимал кут с течен л царнитин но да спазвам ли янкакав хранителен режим НВД или не6то такова или само да махна мазнините от храненето и малко да понамаля вуглехидратите

Отговорете с цитат
Мнение  
един приятел ги комбинира двата продукта плюс л-карнитин и ефекта беше огромен.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ама и двата бърнара заедно "Fyre i Space" ли е вземал??
Ако е така не е ли вече опасно за организма?

Отговорете с цитат
Мнение Re: "SYNTRAX" SPYCE или FIRE това е въпроса??? 
haralampiev написа:
Здравейте,
става въпрос за това, че се налага да сваля около 7-8 кг за не повече от 10 седмици.
Работата е там, че немога и не искам да пазя някакви строги диети.
Изготвил съм си подходяща програма за тренировки (понеже ги бях позабравил за няколко месеца),
но при всички положения ще са ми необходими качествени добаки.
Тук вече идваме на въпроса кой бърнър е по-добър и съответно, кой се комбинира с течен Л-Карнитин.
("SYNTRAX" SPYCE или FIRE това е въпроса???)

Моля за съвет и ако има някой, който е пробвал такава комбинация (Л-Карнитин и бърнър) да сподели
резултатите и времето на ползване.

Аз ти препоръчвам Thermo Cuts на ON или Lean Stack на ABB

Отговорете с цитат
Мнение  
да и двата ги комбинираше,преди това се допита и до фирмата вносител как точно да ги комбинира и плюс л-карнитин имаше добър резултат,но и паричките са си сериозни

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети