Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Teниска Explode
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Teниска Explode 
Боже..как съм навит на една тяхна тениска....ма няма от каде да си намеря.. Crying or Very sad Crying or Very sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Teниска Explode 
chuchulin написа:
Боже..как съм навит на една тяхна тениска....ма няма от каде да си намеря.. Crying or Very sad Crying or Very sad

а бе искате всичко на готово размърдайте мозаците си малко де Idea

http://www.fitness-bg.net/6/158.html

Отговорете с цитат
Мнение  
Хайде, че имам вече 4 етикета Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
ехее...тя докато пристигне ще стане над 20 лева..мога да си купя една хубава блуза..дет се вика..маи ще съм без тениска..Smile)

Отговорете с цитат
Мнение  
Е нали си пия суплементите.Така или иначе съм ги купил,свалям етикетите и толкова.Даже отмъкнах и на майка ми от Ел-карнитина, надявам се да не й наруша отслабването, като няма етикет Very Happy Пък тениските са хубави, виждал съм ги.

Отговорете с цитат
Мнение  
http://pic4.piczo.com/vikthebig/?g=45308180 аз па си намерих тениска Laughing Rolling Eyes и няма да ви излезнат по 20 лв,а и да излезнат си заслужава

Мнение  
Викторе, ти с този гръб си за рекламно лице на фирмата,бе човек. Е аз няма да изглеждам така Very Happy , но ще ми е кеф да я имам тази тениска. И шейкъра ме кефи, но вече имам Very Happy .Ще се боричкам за тениска, дай боже късмет.

Отговорете с цитат
Мнение  
BBAR написа:
Викторе, ти с този гръб си за рекламно лице на фирмата,бе човек. Е аз няма да изглеждам така Very Happy , но ще ми е кеф да я имам тази тениска. И шейкъра ме кефи, но вече имам Very Happy .Ще се боричкам за тениска, дай боже късмет.

ми аз ще се готвя с тях за републиканското и в момента пия само EXPLODE.

Мнение  
Евалата ГРЪБ Wink колко ти беше гръдната викаш ...

Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
Евалата ГРЪБ Wink колко ти беше гръдната викаш ...

гръдната ми е 111см в момента не съм тренирал от 5 месеца ,но темата не е за моя гръб ,а за тениските много са удобни и шикозни аз си ходя и на кафе с тях Embarassed Cool

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети