Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Vypros za kofeina
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Vypros za kofeina 
Moje li nqkoi da mi kaje dali kombinaciqta na kofein s proteini i kreatin 6te mi namali ili 6te uveli4i muskulnata masa.Mersi prewdvaritelno

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Прочете ли това- http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E8%F2%E5%EB%ED%E8_%C4%EE%E1%E0%E2%EA%E8/%CA%EE%F4%E5%E8%ED_2006092310/

Отговорете с цитат
Мнение  
Кофеин с кафе е лоша комбинация защото кофеина неотрализира креатина.

Отговорете с цитат
Мнение  
stava vypros za kofeina kato dobavka nqma ni6to ob6to s kafeto/Molq vi kajete mi dobyr li e tozi izbor ili daite nqkvi drugi dobavki za izgarqne i poka4vane na masata ,koito mogat da se kombinirat.po vyzmojnost s minimalno kardio,za6toto imam problemi s krakata.Blagodarq Vi

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми аз не говорех за кафето конкретно а за кофеина в него , какъвто кофеин има в него същия има и в добавката и ще повлияе по съшия начин.
Близко е до акъла.

Отговорете с цитат
Мнение Re: Vypros za kofeina 
bobi написа:
Moje li nqkoi da mi kaje dali kombinaciqta na kofein s proteini i kreatin 6te mi namali ili 6te uveli4i muskulnata masa.Mersi prewdvaritelno

Защо по- добре не кажеш какво целиш, вместо да си измисляш комбинации и ние да гадаем какво евентуално би могло да стане... Idea

Мнение  
celta mi e da poiz4istq mazninite i da ne mi padne muskulnata masa,a naprotiv-da se uveli4i

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми пич първо махни мазнините и запази сегашната маса , но не зимаи през тва време креатин (ако зимаш препарат с кофеин де ) защото прахосваш креатина.И след като изчистиш и спреж добавката която съдържа кофеин си почни креатин и протеини и ще качищ,но не може и двете едновременно.

Отговорете с цитат
Мнение  
mersi mnogo Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Posleden vypros:
Imam li 6ans da izgorq mazninite bez kardio.ako moje da mi kajete i hubavi dobavki za izgarqne, skoito za 2-3 meseca rabotata e gotova ot porqdyka na 50lv za mesec.Mersi

Отговорете с цитат
Мнение  
Може и без кардио, но става по- бавно..

Мнение  
мазнини се се горят най ефикасно с кардио просто нищо няма да ти коства да направиt.кардио мойе да се прави и без уреди.просто да се икачваш постълби също ще ти свърши работа.

Мнение  
pi4 kardio ne moga da prava,za6toto sym si pretrenirval nqkolko pyti krakata i zatova pitam za teq dobavki.Ina4e predi praveh ,no mi zbraniha i sega tva e edinstveniq na4in da se iz4istq+koremni presi.Zatova vi molq da kajete dobavki

Отговорете с цитат
Мнение  
И какво като си ги претренирал- ще ти мине... То това да не е до живот...

Мнение  
еми тогава вземай л-карнитин ии фат бърнер.Това са най-разпространените е всеки който исак да изчисти прибягва до тях.

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети