Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Xenical
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Xenical 
Здравейте!
Някой чувал ли е за този продукт?Ксеникал..четох в един сайт за него,имаше добри отзиви..че се сваляли кг. и след това се запазвали ..Интересува ме мнението ви и ако някой има информация за цената....горе-долу да ми каже.

Благодаря!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ограничава усвояването на мазнини до 30 % от приетите..
Цената е около 100 лв за месец..
Помага, ако по принцип се храниш с храни, богати на мазнини..

Мнение  
Виждал съм резултатите при майка си.За отслабване се отслабва, за задържане на ниско тегло Laughing -докато беше на строги пости(зеленчук и вода) Laughing , добре, ама после.... Много кисела беше,докато пиеше лекарството и не мина със 100лева, ами с доста повече Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Бих казала:"Не го пий това!", но както решиш. Нямам личен опит, но дъщерята на приятелката ми пи и отслабна много, но лицето и доби някакъв състарен вид, кожата пожълтя и не се оправя вече година.Може да е някаква индивидуална реакция , не знам.За тези пари колко плодове и зеленчуци ще изядеш и ще е полезно. Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Ей,много скъпо това....По-добре да си взема Кларинол кла 1000,по-добре звучи,пък и повече го рекламират,де да знам...
Страх ме е само от тея хапове да не прихвана някоя болест,анемия и тн...не знам колко са безвредни.Пък и след това ,ако си върна килограмите и отгоре даже.Ужас не знам,много съм объркана!
Преди около 1 година пих Fat burner на Genesis и бях доволна..ходех на фитнес,пиех го и свалих доста,но след това като го спрях и почнах да ям що годе нормално качих много повече килограми..с 5-6 отгоре,ужас..даже ми излязоха стрии.
Вече съм се побъркала с тези хапчета!

maria написа:
Бих казала:"Не го пий това!", но както решиш. Нямам личен опит, но дъщерята на приятелката ми пи и отслабна много, но лицето и доби някакъв състарен вид, кожата пожълтя и не се оправя вече година.Може да е някаква индивидуална реакция , не знам.За тези пари колко плодове и зеленчуци ще изядеш и ще е полезно. Laughing Laughing Laughing

вярно си е я обърнете 100кинта в ябулки,круши,банани,грейпфрути и всякакви други вкусотии..

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
И аз съм виждала резултат от пиене на Xenical - бръчки и лош цвят на кожата.

Отговорете с цитат
Мнение  
От тези хапчета наистина се отслабва ама са доста вредни, аз сащо съм виждала резултата и чесно да ви кажа по-добре да се спортува и да се ограничи храната

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети