Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Yong & Flexi
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Yong & Flexi 
Четох за препарата Yong & Flexi на Explode мнението на ФитнесБГ.
Имам два въпроса:
1. Помага ли Yong & Flexi при болки в гръбнака и в кръста, причината за тях е дископатия на един от прешлените(не помня кой Laughing )?
2. Може ли препарата да се ползва от възрастни хора със силни болки в коленете и кръста + високо кръвно?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
С риск шефа да ме намрази ще побликувам едно лично съобщение относно този продукт, който той ми прати, защото и аз се интересувах.
Цитат:
Young&Flexi е препарат, чиито компоненти повлияват състоянието на ставния хрущял и цялата скелетно - мускулна система. Основните съставки на Young&Flexi са желатинов хидролизат, Apium graveolens, калций и витамини.
Желатиновият хидролизат е богат източник на аминокиселини, важни за изграждане на структурата на съединителната тъкан (кости, хрущял, кожа).Приемането на желатинов хидролизат играе значителна роля при лечението на хронично - дегенеративните ставни болести. При системна употреба на желатинов хидролизат статусът на болката се подобрява и значително намалява нуждата от употреба на аналгетици.
Другата активна субстанция Apium graveolens ( екстракт от целина) съдейства за облекчаване на болката, намалява чувствителността на ставите към негативни фактори, допринася за подобряване на ставните функции. Има общоукрепващо, тонизиращо и силно антиревматично действие. Екстрактът от целина е с ярко изразен противовъзпалителен ефект и съдейства за предпазване на хрущяла от разрушаване.

Извинявам се за което, ако се получава неуместна ситуация.

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Дано да няма проблем Laughing
Много ме интересува продуктът, защото седенето пред компютъра увеличава болката в гърба и гълтам аналгини непрекъснато. Като прочетох информацията, смятам, че и с високото кръвно няма да има проблеми ( моето поне е нормално), но ще изчакам още мнения -да не уморя дядото.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми няма проблем това етекст от презентацията на Explode. Както знаете ние винаги публикуваме техните нови продукти и този ще процедираме така. Знам че вече продукта е снапълно завършена търговска визия така че ще го видим на тяхния сайт съвсем скоро а следователно и на нашия.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако шефа разреши пускам един линк за желатиновия хидролизат:
http://www.bgtrener.info/hr/hrani.php?hrani_id=19

Отговорете с цитат
Мнение  
Намерих си вече Yong & Flexi , почнах да го пия. Какъв ще е резултатът ще видя по-нататък, защото съм пила само 3 дни по 20 грама и е ясно, че още не може да се повлияе организмът. Питам се обаче дали няма да понадебелея нещо от Yong & Flexi ? Rolling Eyes Laughing Имам предвид ако запазя хранителния си режим Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
няма опасност да надебелееш!

Отговорете с цитат
Мнение  
Има ли някаква несъвместимост на Yong & Flexi с Л-карнитин -течен, и двете са на Explode? Искам по-бързо да сваля 2-3 кг Laughing коледно-новогодишни, но се чудя дали е допустимо приемането на двата препарата едновременно. Като чета съдържанието, не виждам причина да са несъвместими, но може да има някоя особеност. Моля за компетентен съвет Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:
Има ли някаква несъвместимост на Yong & Flexi с Л-карнитин -течен, и двете са на Explode? Искам по-бързо да сваля 2-3 кг Laughing коледно-новогодишни, но се чудя дали е допустимо приемането на двата препарата едновременно. Като чета съдържанието, не виждам причина да са несъвместими, но може да има някоя особеност. Моля за компетентен съвет Laughing

Екстра са си двата заедно!
няма проблеми, аз съм ги ползвал в комбинация, а и още неща

Отговорете с цитат
Мнение  
имам контузия в лакатя която вече отшумява дали този продукт ште помогне >Някои пробвал ли го и какви са впечатленията му

Отговорете с цитат
Мнение  
При контузия не знам как действа, но аз съм доволна, защото имах много неприятности с кръста, а сега нямам болки нито в кръста, нито в шията.
Аз пък се чудя да взема ли още една опаковка, да не би като спра препарата пак да ме заболи и кръст, и шия Rolling Eyes

Мнение  
мерси ше взема да опитам ида не получе желания резолтат не е милиони които не рискува не пичели Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети